Vse o KONAD lakih za štempljanje

junij 20, 2016

Pozdravljene lakoholičarke!
Znamka KONAD je znamka, ki je med prvimi (če ne celo prva) na trg lansirala tehniko poslikave nohtov imenovano stamping nail art ali po slovensko štempljanje nohtov. Njihovi izdelki namenjeni tej tehniki so zares kvalitetni. Zraven šablon z vzorčki, posebnih lakov za štempljanje, štampiljk in strgal so nam postregli tudi z vsemi ostalimi pomembnimi in nepomembnimi pripomočki, ki nam tako ali drugače pomagajo pri štempljanju. Na njihovi uradni spletni strani si lahko ogledate, kaj vse imajo v ponudbi. V današnji objavi pa se bom osredotočila posebej na lake, lake za štempljanje znamke KONAD.

Izbiramo lahko med tremi vrstami KONAD lakov za štempljanje. Konad Princess Special nail polish (na fotografiji bel), Konad Special nail polish Large (na fotografiji roza) in Konad Special nail polish Small (na fotografiji moder). Razlikujejo se predvsem v obliki stekleničke, po velikosti oziroma količini ter s tem povezano tudi v ceni
- Princess Special vsebuje 12 ml in stane 7,95€ pri nas v trgovini Ličila.si
- Special Large vsebuje 11 ml in stane 7,55€ pri nas v trgovini Ličila.si
- Special Small vsebuje 5 ml in stane 5,45€ pri nas v trgovini Ličila.si

Odtenke najdemo večinoma v vseh velikostih. Laki so se pred časom razlikovali tudi po čopičih, sedaj pa so vsi precej podobni, dolgi, košati in spodaj rezani ravno. KONAD laki za štempljanje

KONAD laki za štempljanjeČeprav se laki, kot ste lahko prebrale, ne razlikujejo veliko, so po mojem mnenju najboljša izbira Special Large laki. Prav teh imam sama tudi največ. Natanko 10 jih kraljuje tudi na spodnji fotografiji.

KONAD Special Large laki za štempljanje

Na vprašanje ali potrebujem ogromno KONAD lakov za štempljanje, da lahko ustvarjam manikire s to tehniko poslikave nohtov...je moj odgovor NE! Vse kar nujno potrebuješ sta samo ČRN in BEL KONAD lak za štempljanje. Danes je na trgu zares ogromno različnih lakov za štempljanje a kljub vsemu sama še zmeraj najraje posegam po obema omenjenima KONAD lakoma. 
Za primerjavo sem si tokrat izbrala črn KONAD in črn Essence lak za štempljanje. Swatch obeh lakov na eni roki lahko vidite na spodnji fotografiji. Kazalec in sredinec sem naštempljala s črnim Essence lakom, prstanec in mezinec pa s črnim KONAD lakom. Samo kazalec in mezinec sem prelakirala še z nadlakom.

primerjava med črnima lakoma za štempljanje KONAD in Essence

Kot lahko vidite se odtisi na daleč ne razlikujejo kaj preveč. Toda od blizu (in z mojim natančnim očesom) se razlika opaziKONAD črn lak za štempljanje je bolj pigmentiran, odtis je močnejši, medtem ko je Essence manj pigmentiran in odtis je nekoliko sprano črn. Cenovno se razlikujeta mislim da v dveh €. Katerega boš izbrala pa je tvoja odločitev, vsekakor sta oba dobra za štempljanje vzorčkov, saj sta prav temu tudi namenjena.

primerjava med črnima lakoma za štempljanje KONAD in Essence
Priporočam ti, da preizkusiš znamko KONAD in mi v komentarje sporočiš kako si z njimi zadovoljna.

Vesela bom vsakega deljenja objave. 
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji