Ocena: Alessandro laka za nohte Sweet As Candy + primerjava

junij 13, 2016Živijo Alessandro navdušenke!
Kot ste lahko že iz naslova razbrale, bo današnja objava namenjena dvema Alessandro lakoma iz omejene poletne kolekcije imenovane Sweet As Candy. Pa ju poglejmo...


Znamka Alessandro se je v poletje odločila zakorakati z novo omejeno kolekcijo imenovano Sweet As Candy, ki jo sestavlja pet poletnih odtenkov. Sama sem v test dobila dva - pastelno rumen odtenek z imenom Banana Rama in turkizno zelen odtenek z imenom Pool Party. Oba laka sta v 5 ml steklenički. Čopiča sta dolga in spodaj rezana ravno, Čopič v odtenku Banana Rama je edino malenkost bolj košat.

Alessandro Banana Rama, Alessandro Pool Party

Alessandro Banana Rama
Je pastelno rumen "bananin" odtenek. Njegova formula žal ni med najboljšimi. Za polno prekrivnost so potrebni trije sloji ali dva debelejša. Na fotografijah swatch-a sem lak Banana Rama nalakirala v treh slojih. Dobra stran je ta, da se lak suši kar hitro.
Alessandro Banana Rama (swatch)

Alessandro Banana Rama (swatch)

Odtenek Banana Rama sem primerjala s še dvema lakoma različnih znamk. Ugotovila sem, da imam v svoji zbirki kar nekaj dupe-ov na ta odtenek. Na fotografiji spodaj lahko vidite na kazalcu in sredincu nalakiral odtenek Alessandro Banana Rama, na prstancu Avon Lemon Sugar, ki je malenkost svetlejši in na mezincu Manhattan 21 G, ki pa je identičen kot Alessandro pa tudi njuni formuli sta precej podobni.
Primerjava Alessandro, Avon, Manhattan


Alessandro Pool Party
Je svetel, turkizno zelen odtenek. Gre za tiste vrste odtenek, ki ti ten kože navidezno potemni. Menim, da bo odlično pristajal na poletno zagorele roke in noge. Odtenek je krasen, živ.  Njegova formula je za razliko od formule laka Banana Rama odlična. Z nanosom nisem imela nobenih težav. Lak je polno prekriven v dveh slojih.
Alessandro Pool Party (swatch)

Alessandro Pool Party (swatch)


Primerjavo s še dvema lakoma sem naredila tudi z odtenkom Pool Party, ki je nalakiran na kazalcu in sredincu. Na prstanec sem nalakirala China Glaze At Vase Value, ki je malenkost bolj svetel in bolj moder, na mezinec pa China Glaze Highlight Of My Summer, ki pa je bolj zelenkast. Po pogovoru z blogerko Taro (The Beauty Of Nail Polish) sva ugotovili, da je dupe za Alessandro Pool Party China Glaze lak v odtenku Too Yacht to Handle, ki pa ga sama nimam zato sem odličnega laka Pool Party tako še bolj vesela. 
primerjava Alessandro, China Glaze

Če povzamem oceno obeh lakov Alessandro iz kolekcije Sweet As Candy, bi rekla, da nujno potrebuješ odtenek Pool Party, ki je odličen in da lahko mirno preskočiš odtenek Banana Rama. Če želiš videti kako izgledata še odtenka Ice Ice Baby in GummyBear na nohtih, ti predlagam, da preveriš še bloga The Beauty Of Nail Polish ter Lacquered Bits

Vseh pet odtenkov iz kolekcije Sweet As Candy lahko kupite na e-kozmetika.si
* Izdelka sem prejela v test.

Vesela bom vsakega deljenja objave. 

Podobne vsebine

2 komentarji