Kako do Water Marble manikire s štempljanjem

junij 09, 2016

Pozdravljene lakoholičarke!
Danes imam za vas objavo, v kateri vam bom dokazala, da lahko ustvarimo Water Marble manikiro tudi brez vode! Seveda s tehniko štempljanja in čisto posebnimi vzorčki. Water Marble tehnika poslikave nohtov spada med bolj zahtevne. Gre za to, da kapljice laka kapljamo na vodno površino, na kateri se ustvarijo obarvani krogi, ki jih kasneje oblikujemo v želen vzorec. Se sliši zapleteno kajne? In naj vam povem, da tudi je. Skratka pri ti. tehniki Water Marble lahko gre veliko stvari narobe, zato sem se odločila, da vam danes pokažem idejo kako lahko podoben videz dosežemo z vzorčki in tehniko štempljanja.

Za ustvarjanje Water Marble videza je pomembna izbira "pravega" vzorčka. Zakaj sem dala besedo pravega v narekovaje...ker so Water Marble vzorčki različni in unikatni. Sama sem namreč našla dober približek enega od teh vzorčkov, ki je tudi najbolj pogost. Govorim o vzorčku v obliki rožice. Ko imamo zbran vzorček pa se lahko lotimo manikire na dva načina.
1. Potrebujemo nekaj lakov za štempljanje. V kapljicah jih razporedimo enega zraven drugega in jih s potegom strgala nato na vzorčku premešamo. Nastane pisan vzorček, ki ga odtisnemo na enobarvno nalakirane nohte.
2. Nohte najprej opremimo z gradient videzom nato pa čez naštempljamo primeren Water Marble vzorček v eni barvi.
Izbira je tvoja. Zapomni si, bolj so nohti med seboj unikatni, bolj bo manikira podobna tehniki Water Marble. 
Water Marble manikira s štempljanjem

Vzorčki, ki so primerni za goljufanje Water Marble manikire in jih imam v svoji zbirki: 
vzorček iz šablone 
Bundle Monster BM-320

vzorček iz šablone
Konad m63

vzorčka iz šablone 
hehe 040

manikira z Water Marble videzom 
Seveda sem z vzorčkom iz šablone hehe 040 ustvarila tudi manikiro. Ubrala sem prvo pot od obeh, ki sem jih omenila zgoraj v objavi. Začela sem z belim Catrice lakom v odtenku On top of the alps, ki sem ga nalakirala v dveh slojih. Nato sem na rob vzorčka iz šablone hehe 040 nakapljala lake Konad-Light Grey, Konad-Pink Pearl in Candy Color #16 kapljico ob kapljici. S strgalom sem lake razporedila s cik-cak potezo, da so se barve medseboj pomešale in vzorček s štampiljko prenesla na nohte. Na koncu sem manikiro utrdila še s hitro sušečim nadlakom. 

 Catrice-On top of the alps: 2 coats
+ stamping plate hehe 040 with Konad-Pink Pearl, Konad-Light Grey and Candy Color #16

+ top coatUpam, da ti je goljufiva Water Marble manikira všeč. Če misliš, da je ideja odlična pogruntavščina potem lahko to objavo deliš še z ostalimi lakoholičarkami na spodnjih povezavah.
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji