Pomladna manikira s tehniko obrnjenega štempljanja

maj 02, 2016

Živijo lakoholičarke!
Danes imam za vas še eno pomladno manikiro. Začela sem jo z nežnim roza, prosojnim lakom znamke Essie v odtenku Mademoiselle. Lak je tako prosojen, da so moji nohti bili kljub dvema slojema laka še zmeraj vidni. A prav takšno bazo sem tudi želela ustvariti za nadaljevanje. 
Nohtov nisem želela klasično "poštempljati", zato, sem se lotila obrnjenega štempljanja. Najprej sem vzorček iz šablone Born pretty store BP-07 odtisnila s črnim Konad lakom za štempljanje na štampiljko, nato pa ga še na njej obravala z Essence lakom v odtenku Hola, Guapa, Catrice lakom v odtenku I'm Not a Greenager in pastelno rumenim Avon lakom v odtenku Lemon Sugar. Ko se je lak na štampiljki posušil, sem vzorček z močnim pritiskom prenesla na noht. 
Za tole manikiro sem porabila kar nekaj časa, saj sem morala vsak vzorček posebej pobarvati z različnimi laki, zato sem najprej ustvarila manikiro na eni roki šele nato na drugi, Manikiro sem kot zmeraj zaključila še s hitro sušečim nadlakom. 
 Essie-Mademoiselle: 2 coats
+ reverse stamping with Born pretty store stamping plate BP-07, Konad-Black, Essence-Hola, Guapa, Avon-Lemon Sugar and Catrice-I'm Not a Greenager

+ top coatČe ti je pomladna manikira s tehniko obrnjenega štempljanja všeč, potem lahko to objavo deliš še z ostalimi na spodnjih povezavah.
post signature

Podobne vsebine

5 komentarji