Ocena: Šablona z vzorčki hehe 040 (Lady Queen)

maj 31, 2016

Živijo lakoholičarke!
Danes imam za vas še eno oceno šablone iz trgovinice Lady Queen. Govora bo o šabloni z vzorčki hehe 040. Naj kar na začetku povem, da me je šablona navdušila, več pa si preberite v nadaljevanju. 
Šablona z vzorčki hehe 040 je okrogle oblike. Tako kot šablona hehe 035, ki sem jo ocenila tukaj, tudi ta spodaj nima zaščitne podloge in ima posledično ostre robove. Na šabloni hehe 040 je šest velikih vzorčkov, ki so krasni. Dva vzorčka (obraza) sta malenkost poškodovana (bele lise v "laseh") medtem ko so ostali vzorčki vgravirani odlično, dovolj globoko in se odtisnejo v celoti in lepo. Posebnost te šablone so vsekakor trije vzorčki s katerimi lahko goljufamo tehniko WATER MARBLE. Če ste ob prebranem debelo pogledale, naj vam povem, da je temu res tako. Vzorčki so namreč v oblikah, ki jih najpogosteje oblikujemo pri tehniki water marble. Zato lahko s to šablono in tehniko štempljanja pričaramo water marble efekt brez vode in kapljanja lakov. 
Skratka vzorčki so zares odlični. Vsekakor daleč najbolj uporabna šablona po mojem mnenju. 
Šablona z vzorčki hehe 040 (swatch)

S šablono hehe 040 sem ustvarila tudi manikiro. Nisem se lotila goljufive water marble manikire, saj bom le to podrobneje predstavila v prihajajoči objavi. Manikiro sem začela z belo-sivim Essence lakom v odtenku Girl With a Pearl, ki je izšel v omejeni trend kolekciji All That Grey. Nato sem se lotila tehnike obrnjenega štempljanja. Najprej sem vzorček iz šablone hehe 040 odtisnila s črnim Konad lakom za štempljanje, nato pa ga na štampiljki še obarvala z MUA, Orly in Essence laki v pastelno zelenih niansah. Ko so se laki na štampiljkah posušili, sem vzorčke z močnim pritiskom prenesla na nohte. Za piko na i sem nohte prelakirala še z bleščičastim Essence nadlakom z imenom Dreams For Sale, ki je izšel v trend kolekciji Hugs & Kisses. Manikiro sem zaključila še s hitro sušečim nadlakom.
 Essence-Girl With a Pearl: 2 coats
+ reverse stamping with stamping plate hehe 040, Konad-Black, MUA-Pistachio Ice Cream, Orly-Ancient Jade and Essence-So Lucky
+ Essence-Dreams For Sale: 1 coat

+ top coatŠablono z vzorčki hehe 040 toplo priporočam predvsem tistim, ki ste vešče v tehniki štempljanja in manj v tehniki water marble pa tudi vsem ostalim, saj so vzorčki (kot še velikokrat rečeno) zares odlični.
Šablono hehe 040 najdete v trgovinici Lady Queen tukaj. Če se boste odločile za nakup pa ne pozabite vpisati še moje kode APLC15, ki vam bo prinesla 15% popust na celoten nakup. 
* Izdelek sem dobila v test.

Kako ste kaj vešče v tehniki water marble? Se tako kot jaz raje poslužujete tehnike štempljanja? Sporočite mi v komentarju.
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji