Ocena: Šablona z vzorčki hehe 035 (Lady Queen)

maj 20, 2016

Živijo lakoholičarke!
Pred kratkim sem iz trgovinice Lady Queen prejela paketek z dvema novima šablonama z vzorčki. Tiste, ki me spremljate na Instagramu ste ju že lahko videle. Današnja objava je namenjena eni od njiju. Ocenila bom šablono z vzorčki hehe 035. Pa poglejmo...
Šablona z vzorčki hehe 035 je okrogle oblike. Kovinska ploščica nima spodnje zaščitne plasti, kar pomeni, da so robovi precej ostri. Na šabloni so štirje veliki vzorci, ki so naravnost prekrasni. Dva vzorčka pavjih peres, vzorček z razpokami in vzorček z napisom. Prav vsi vzorčki so dovolj globoko vgravirani, da se dajo odtisniti lepo in v celoti. Na spodnji fotografiji si lahko ogledate odtisnjene vzorčke na listu. 
Sama šablona se mi zdi zelo uporabna, saj so na njej vzorčki, ki jih lahko uporabljamo skozi vse leto za vse manikire. Kar je seveda velik plus. 
šablona z vzorčki hehe 035 (swatch)


S šablono hehe 035 pa sem ustvarila tudi manikiro. Začela sem jo z Essence lakom v odtenku Watch Out Lady Tremaine. Nato sem čez nalakirala še Essence nadlak z imenom Vintage Style. Čez pa sem odtisnila vzorček iz šablone hehe 035 najprej s črnim Konad lakom za štempljanje, nato pa še s sivkastim Candy Color lakom za štempljanje v odtenku #16. Celotno manikiro sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nadlakom. 
 Essence-Watch Out Lady Tremaine: 2 coats 
+ Essence-Vintage Style: 1 coat
+ stamping plate hehe 035 with Konad-Black
+ stamping plate hehe 035 with Candy Color #16

+ top coatČe povzamem...šablona z vzorčki hehe 035 iz trgovinice Lady Queen je glede na ceno odlična. Najbolj jo priporočam zato, ker so vzorčki zares krasni in brezčasni, zato verjamem, da jo bomo lahko uporabljale zelo veliko. 
Šablono hehe 035 najdete tukaj. Če se boste odločile za nakup v trgovinici Lady Queen, lahko ob zaključku nakupa uporabite mojo kodo APLC15, ki vam prinaša 15% popust na celoten nakup.
* Izdelek sem prejela v test.

So tudi vam vzorčki na šabloni hehe 035 tako všeč kot meni? 
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji