Ocena: Essence The Jellys lak za nohte (29 Pink Lagoon)

maj 14, 2016

Pozdravljene lepotičke!
Znamka Essence je letošnjo pomlad na drogerijske poličke lansirala številne novosti. Med njimi tudi novo linijo v že obstoječi I Love Trends imenovano The Jellys. Kot že samo ime pove gre za lake za nohte z jelly finišem. Danes bomo pod drobnogled vzele odtenek Pink Lagoon

Linijo The Jellys so pri Essence opisali tako: "Jelly joy! pisani laki za nohte "the jellys" se pridružujejo liniji I ♥ TRENDS. Štirje poletno rdeči in roza odtenki zaradi gel-teksture ustvarijo razburljiv moker videz."
Nisem ravno prepričana, da gre za "moker" videz, vsekakor pa imamo opravka z jelly finišem. To pomeni, da je lak prosojen kljub intenzivni barvi. Na fotografijah swatch-a lahko to lepo vidite, saj moj noht "kuka" izpod laka nalakiranega v dveh slojih
V The Jelly liniji je 8 rdečih in roza odtenkov. Sama sem v test dobila odtenek z imenom Pink Lagoon. Gre za roza-rdeč odtenek malin. Formula spada med bolj tekoče. Čopič je dolg, ozek in spodaj rezan ravno. Z nanosom nisem imela težav. Lak se posuši v glossy-gel videz. Nohte sem imela nalakirane 4 dni. Brez krušenja je lak ostal na mestu do odstranjevanja. 
Essence-Pink Lagoon (The Jellys)
Essence-Pink Lagoon (The Jellys)
Essence-Pink Lagoon (The Jellys)
Sama ravno nisem ljubiteljica jelly finiša, a mi tu in tam ustreza, da si nohte nalakiram z jelly lakom. Zato nakup katerega izmed Essence The Jelly lakov priporočam predvsem tistim, ki imate rade omenjen finiš. 
Po mojem mnenju je dobra stran jelly lakov ta, da je z njimi mogoče ustvariti zanimiv nail art. Enega vam pokažem v prihajajoči objavi. 

* Izdelek sem dobila v test.
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji