Ocena: Bundle Monster-Poli Peel (liquid latex)

maj 16, 2016

Pozdravljene lakoholičarke!
Vsaka lakoholičarka absolutno potrebuje izdelek, s katerim počisti vse nepravilnosti okrog nohtov, ko ustvarja poslikave. Top izdelek trenutno na trgu je ti. tekoči lateks, ki ga nanesemo na predel okrog nohta in nato "odlepimo" ko končamo. Prepričana sem, da ste izdelek, o katerem govorim, že zasledile. Sama sem jih nekaj že testirala. Če ste jih spregledale si jih lahko ogledate pod oznako "peel off" tukaj. Pa vendar moram priznati, da noben od teh že preizkušenih izdelkov ni deloval kot bi si želela
Zato sem po internetu raziskovala, brala ocene, gledala videe, skratka iskala dober peel off izdelek in našla tega. Bundle Monster POLI PEEL cuticle protector. Rečem lahko le A-M-A-Z-I-N-G! Več pa si preberite v nadaljevanju...

Bundle Monster POLI PEEL se nahaja v klasični "lak" steklenički s črnim pokrovčkom. Steklenička vsebuje 13 ml izdelka, kar je po mojem mnenju kar veliko. POLI PEEL je pastelno roza barve, vsebuje pa tudi droben rozkast šimer, ki ga dela čisto posebnega. Čopič je dolg, tanek, ploščat in spodaj rezan ravno. Z njim je nanos tekočega lateksa izredno enostaven in tudi natančen, kar je velik plus. Pa še eno čisto banalno lastnost bi izpostavila in sicer steklenička se DA zapreti kot se mora. Najbolj me jezi če navoj preskakuje ali pa se ne da zapreti več kot se je na začetku, tako da pokrovček na koncu stoji poševno. Upam, da veste o čem govorim. Steklenička se torej popolnoma zapre, ko se zasliši "klik". 
Bundle Monster POLI PEEL cuticle protector


Bundle Monster POLI PEEL cuticle protector (nanos)


Kot sem že omenila je nanos POLI PEEL-a enostaven, hiter in natančen. Pastelna roza tekočina se posuši v želejasto roza barvo. Posuši se izredno hitro! Tako hitro, da je prvi sloj že suh še predenj zaključimo nanos okrog drugega nohta. Skratka najbolj hitro sušeči tekoči lateks kar sem jih kdaj koli preizkusila.
Naslednja stvar, ki jo pri teh izdelkih preverjam je ODSTRANITEV. Najbolj me jezi, kadar se posušen tekoči lateks ne odstrani lepo v eni potezi. No tudi pri tem se je Bundle Monster POLI PEEL izkazal več kot odlično. Gumijasta plast se odstrani enostavno, hitro, v eni potezi ne glede na to kako dolgo imamo posušeno plast okrog nohtov.
Bundle Monster POLI PEEL cuticle protector (odstranitev)


Slabe lastnosti izdelka Bundle Monster POLI PEEL enostavno ne najdem! Mogoče je edino vredno omeniti kot "minus" to, da je posušen tekoči lateks lepljiv. Prste je zares potrebno držati narazen, saj se ob najnežnejšem dotiku zalepijo skupaj. To lahko vidite tudi na spodnji fotografiji. Toda zalepijo se nam skupaj samo prsti, vse ostalo kar primemo se nam NE zalepi na prste. 
Bundle Monster POLI PEEL cuticle protector
Za konec bi dodala samo še to. Svoj Bundle Monster POLI PEEL sem kupila na Amazon.com tukaj. Če še nimate TOP tekočega lateksa, ki vam bo olajšal čiščenje ob ustvarjanju manikir, je nakup le-tega OBVEZEN! Verjemite, ne bo vam žal. Priporočam absolutno.

Kakšne so vaše izkušnje s tekočimi lateksi? Ste jih že poskusile?
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji