Ocena: Born pretty store Clear Stamper

maj 09, 2016

Živijo lakoholičarke!
V zadnjem paketku, ki sem ga prejela iz spletne trgovinice Born Pretty store sem prejela še njihov CLEAR STAMPER, ki ga bom ocenila v današnji objavi. 
Štampiljka CLEAR STAMPER pride v paketku skupaj s strgalom, ki je plastično in odlično opravi svojo nalogo. Sama imam kompletek v prozorno-beli barvi. Štampiljka je odlična. Njena velikost je 2,8 cm. Narejena je iz silikona. Je nekoliko trša a mehkejša od clear stamper-ja iz ebay-a, ki sem ga že ocenila tukaj. Njena površina je "nelepljiva" in sijoča. Štampiljka ni potrebovala predhodne priprave, delovala je takoj. Na spodnji forografiji lahko vidite kako se z njo odtisnejo vzorčki. Štampiljka zajame vse detajle in vzorčke naštemplja v celoti lepo
Born pretty store CLEAR STAMPER (swatch)








Z Born Pretty store CLEAR STAMPER-jem je štempljanje enostavno. Skozi odprtino na drugi strani lahko preverimo vzorček in ga tako lažje usmerimo na nohte. Štampiljka v plastičnem držalu stoji dobro in ne pada ven.
Born pretty store CLEAR STAMPER

Kot sem že omenila, je štampiljka nekoliko trša. To lahko vidite tudi na spodnji fotografiji, kjer sem potrebovala kar nekaj "moči", da sem lahko pritisnila vanjo. Kljub trdoti pa Born Pretty store Clear Stamper lepo "objame" noht
Born pretty store CLEAR STAMPER
S štampiljko CLEAR STAMPER iz trgovinice Born Pretty store sem zelo zadovoljna. Priporočam nakup, če še nimate tako imenovane clear stamper štampiljke. Kupite jo lahko tukaj. Ob zaključku nakupa pa ne pozabite vpisati še moje kode AGZW10, ki vam bo prinesla 10% popust na celoten nakup.
* Izdelek sem dobila v test.

Ste že nabavile svoj CLEAR STAMPER? Kako ste zadovoljne? Sporočite mi v komentar.
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

  1. Zanimiva pogruntavščina, ampak a ni nevarnost, da v času pregledovanja vzorčka se lak posuši in se zato ne lepo nanese na noht? Ker sem opazila pri navadnih štampiljah ta problem v primeru, da vzorca ne odtisnem takoj na noht.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni teh težav. Vzorček z močnim pritiskom preneseš na noht. :)

      Izbriši