Ocena: Avon-Sheer Citrus lak za nohte (pomlad 2016)

maj 04, 2016

Živijo dekleta!
Danes imam za vas oceno novega laka znamke AVON z imenom SHEER CITRUS. Lakec je del nove pomladne pastelne kolekcije. Pa ga poglejmo pobližje....
Novo pomladno pastelno kolekcijo nailwear pro+ sestavljajo trije odtenki. Zraven Sheer Citrus še Aqua Verve in Amped Up Pink
AVON pomladni pastelni odtenki 2016

Kot že rečeno, sem v test dobila lak v odtenku Sheer Citrus. Lakec sem prejela v črni škatlici, na kateri je na vrhu pisalo SHEER CITRUS. Moram priznati, da sem si ga prav zaradi imena predstavljala popolnoma drugače.
Lak je, kot pravi ime, zares sheer, kar pomeni, da ima lastnosti jelly lakov in ni polno prekriven niti v treh slojih. Odtenek bi opisala kot pastelno marelično-roza. Čudovit je. Mislim, da mojemu tenu kože neverjetno pristaja in mogoče je ravno to razlog, da se mi zdi tako krasen, čeprav roko na srce ni nič posebnega, unikatnega. Na nohtih lak ni preveč vpadljiv a ravno to mi ustreza, saj daje rokam zares svež, zdrav, pomladni videz.
AVON-Sheer Citrus
Za swatch na fotografijah sem Sheer Citrus nalakirala v treh slojih. Kot lahko vidite, še zmeraj skozi lak "kukajo" konice mojih nohtov. Formula laka je  malenkost gostejša. Z nanosom nisem imela težav. Lak se suši razmeroma hitro. Čopič pa je standardni Avonov. 
AVON-Sheer Citrus

AVON-Sheer Citrus

AVON-ov nov pomladni lak SHEER CITRUS je po mojem mnenju vreden nakupa. Mene je navdušil, saj gre za res krasen pomladni odtenek, ki je prava osvežitev v teh dneh.

* Izdelek sem dobila v test.
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji