Ljubezensko pismo (vintage manikira)

maj 27, 2016

Pozdravljene lakoholičarke!
Komaj sem čakala na šablono hehe 035 (oceno najdeš tukaj) da sem lahko ustvarila tole manikiro. Poimenovala sem jo kar ljubezensko pismo, ker me enostavno spominja na starinsko pošiljanje ljubezenskih pisem. Sama ideja sicer ni moja, je pa manikira narejena čisto po moji zamisli. 
Manikiro sem začela z nude lakom znamke Alessandro v odtenku Sinful. Čez sem naštempljala vzorček iz omenjene hehe 035 šablone s črnim Konad lakom za štempljanje. Nato pa sem se lotila še vzorčka vrtnice iz šablone B01. Uporabila sem tehniko obrnjenega štempljanja. Najprej sem vzorček odtisnila s črnim Konad lakom za štempljanje in ga na štampiljkah obarvala z rdečim Golden Rose lakom v odtenku 97 ter zelenim Ruby Kisses lakom v odtenku Millionaire Green. Ko se je lak na štampiljkah posušil, sem obarvan vzorčke z močnim pritiskom prenesla na robove nohtov. Manikiro sem kot zmeraj zaključila s hitro sušečim nadlakom. 
 Alessandro-Sinful: 2 coats
+ stamping plate hehe 035 with Konad-Black
+ reverse stamping with stamping plate B01, Konad-Black, Golden Rose-97 and Ruby Kisses-Millionaire Green

+ top coat 
Se strinjaš, da manikira spominja na starinska ljubezenska pisma? Če ti je tale vintage manikira všeč, bom vesela, če boš to objavo delila še z ostalimi na spodnjih povezavah.
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji