Vodič: Holografska folija

april 18, 2016

Pozdravljene lakoholičarke!
Ponovno imam za vas VODIČ v katerem vam bom predstavila postopek kako ustvarjati manikire s folijami za nohte. Tokrat sem si izbrala holografsko folijo iz trgovinice Born pretty store, ki sem jo ocenila pred kratkim. Če ste spregledale oceno, jo lahko najdete tukaj.


Folije za nohte so različne. Na trgu jih je zares ogromno. Najdete jih na spletu (Ebay, Amazon, Aliexpress, Born pretty store,...) pa tudi v drogerijah. Tudi znamka Essence jih ima. Njihove trenutne delujejo s posebnim sistemom, ki sem ga že ocenila in si ga lahko ogledate tukaj
Če se vrnem k folijam na splošno. V bistvu folije dobimo v traku, ki ga narežemo na želene manjše trakce. Uporabljamo jih skupaj z lepilom za folije, saj same po sebi niso delujoče. Namenjene so popestritvi vsakodnevnih manikir. Na nohtih pa pričarajo unikaten "folijast" videz.

postopek nanosa folije na nohte
Postopek gre nekako tako:
1. Nohte predhodno uredimo. Nalakiramo, naštempljamo, "pobelimo" skratka pripravimo za ustvarjanje z različnimi folijami. Te holografske folije se od ostalih razlikujejo po tem, da nohta ne prekrijejo popolnoma in zato lahko predhodno nohte tudi poštempljamo ali izberemo kakšno drugo nail art tehniko. 
2. Nato folijo narežemo na trakce v širini naših nohtov. 
3. Ko imamo pripravljene koščke folije najprej nanesemo lepilo za folije na nohte. Ko pa se ta posuši v prozorno...
4. pa na noht položimo košček folije. Folija se bo na nohte "transformirala" le če bo z mat stranjo prislonjena na noht. Noht obložen s folijo še malenkost pogladimo s prstom ali katerim drugim mehkejšim predmetom in folijo odstranimo z nohta.

manikira s holografsko folijo
In na koncu uživamo v novi, unikatni manikiri☻ 
Vodič lahko deliš še z ostalimi lakoholičarkami s klikom na spodnje povezave.
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji

  1. Ooo waw, prekrasno! Tale folija da res tisto pikico na i, češnjico na vrh torte... in končen izdelek res izgleda vrhunsko :) Sama sicer nisem ravno lakoholik, ampak rada gledam kako čudovito znate ene ustvarjati z temi zadevicami, tvoje ustvarjalske sposobnosti so reeees za pop***** nore! Well done! :)

    OdgovoriIzbriši