Predogled: Essence-Bloggers Beauty Secrets (omejena trend kolekcija)

april 25, 2016

Pozdravljene navdušenke nad znamko Essence!
Tokrat je znamka Essence sodelovala z uspešnimi lepotnimi blogerkami. Ustvarile so prav posebne ujemajoče makeup komplete, ki bodo na voljo v omejeni trend kolekciji imenovani Bloggers Beauty Secrets
Diana zur Löwen-dfashion
"All4one! Dianina paleta “touch up to go!” je absolutno vsestranska in popolna za vsa dekleta, ki želijo svoje lepotne must-have izdelke imeti vedno pri roki. Tri senčila, dva odtenka rdečila za lica in negovalen balzam za ustnice so odlični spremljevalci, ki vedno in povsod zagotavljajo svež videz. Izdelki se lahko tudi kombinirajo – balzam in rdečilo v trenutku ustvarita glos za ustnice! Priložen je majhen aplikator za hitre popravke na poti. Idealno ujemanje: lak za nohte s čudovitim semi-mat zaključkom."
paleta 01 touch up to go! in lak za nohte 01 be happy + smile

"Eyes on. Mary je všeč trendi make-up na očeh in vau-obrvi – tako paletka “shape & shadows” odlično ustreza temu namenu! Paletka za konturing oči ponuja senčilo za oči, senčilo za obrvi, osvetljevalec kot tudi vosek za obrvi, ki ga lahko uporabiš kot podlago za senčilo za obrvi ali za utrditev in oblikovanje. Paletki je priložen aplikator. Lak za nohte v trendi rjavo-sivem odtenku z mat gumijastim zaključkom dopolnjuje look."
paleta 03 shape & shadows in lak za nohte 03 all eyes on me
"Rosy beauty! Palmirina paleta “vintage rose” ponuja senčila za oči v sijočem belem, svetlo pink in toplih rjavih tonih. Eyeliner in osvetljevalec dopolnjujeta set za čudovito naličene oči – berlinska lepotica ustvarja čudovite in edintvene stile na očeh! Senčilo, eyeliner in osvetljevalec se nanašajo s priloženim dvojnim aplikatorjem in metalik, roza-zlat lak dopolni look."
paleta 02 vintage rose in lak za nohte 02 hello beautiful!
Serena-beautylab.nl
"Shine bright! S svojo “the glow must go on” paletko, Serena zagotavlja sijočo polt! Trije različni bronzerji v toplih odtenkih se lahko uporabijo samostojno ali v kombinaciji za svež sijaj, medtem ko dva senčila za oči ponujata make-up na očeh z glamuroznim faktorjem. Osvetljevalec poudari najboljše obrazne poteze in ga je enostavno nanesti in zabrisati z mini čopičem – enako tudi bronzer. Lak za nohte v svetlem turkiznem odtenku pričara občutek poletja."
paleta 04 the glow must go on in lak za nohte 04 shine bright


Omejena trend kolekcija Bloggers Beauty Secrets bo na prodajnih mestih na voljo junija in julija 2016. 
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji