Ocena: Catrice The Sky So Fly lak za nohte

april 20, 2016

Živijo punce!
Natalija iz podjetja Dominur d.o.o. me je pred kratkim razveselila s Cosnova paketkom, ki je vseboval novosti znamk Catrice in Essence. V današnji objavi si lahko preberete oceno krasnega modrega Catrice laka v odtenku The Sky So Fly, ki je del redne linije v drogerijah po Sloveniji.


Lak je novost redne linije, ki se imenuje ULTIMATE NailLACQUER. Steklenička vsebuje standardnih 10 ml. Čopič je širok, ploščat in spodaj rezan na okroglo. Z njim je nanos izredno enostaven, saj je mogoče narediti lepo linijo ob obnohtni kožici. The Sky So Fly je pastelno moder odtenek z rahlo vijoličnim podtonom s krem finišem. Odličen je za pomladno/poletne manikire
Formula laka je prav tako odlična. Nanos je enostaven. Lak pa lahko pohvalim tudi iz vidika pigmentiranosti. Je odlično prekriven že v enem sloju a za lepši videz sama nanesem dva. Swatch laka v dveh slojih si oglejte na spodnjih fotografijah. Lak sem nosila 4 dni. Na nohtih je ostal brez krušenja do odstranitve.

Catrice-The Sky So Fly (swatch dva sloja)
Catrice-The Sky So Fly (swatch dva sloja)
The Sky So Fly je krasen pomladno/poletni odtenek, ki ga enostavno morate imeti. Priporočam nakup, saj je zares odličen, poceni in dostopen v drogerijah po Sloveniji. 
* Izdelek sem dobila v test.

Če želiš lahko objavo deliš na spodnjih povezavah in tako modrega lepotca pokažeš še ostalim lakoholičarkam!
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji