Ocena: Candy Color lak za štempljanje #16 (Born pretty store)

april 13, 2016

Živijo navdušenke nad štempljanjem!
Danes imam za vas oceno še enega laka za štempljanje. Drugi izdelek, ki sem ga prejela v paketku iz trgovinice Born pretty store, je lak za štempljanje Candy Color v odtenku #16. Pa ga poglejmo pobližje...


Kockasto oblikovana steklenička s črnim mat pokrovčkom vsebuje 18 ml laka za štempljanje, kar je roko na srce ogromna količina. Čopič v bistvu ne igra neke bistvene vloge, je pa dolg, ploščat, ozek in spodaj rezan ravno. Kar me je takoj po odprtju stekleničke presenetilo, je neprijeten in močan vonj. Moram priznati, da me načeloma vonj lakov ne moti a ta me je zmotil.

Candy Color #16 lak za štempljanje
Formula laka je gosta, v bistvu tipična ("pocasta") za lake, ki so namenjeni štempljanju. Pigmentacija odtenka #16 je odlična. Odtenek bi opisala kot hladno siv z rahlo nude (kožnim) podtonom. Vzorček štempljan s Candy Color lakom v odtenku #16 je viden tako čez temne kot čez svetle baze. Vendar pa je že zaradi same barve veliko močneje viden na temnih bazah. Na spodnji fotografiji lahko vidite vzorček naštempljan čez črn in bel lak. 
K oceni bi dodala samo še to, da se lak razmeroma hitro suši, kar pomeni, da je potrebno po največ dvakratnem štempljanju šablono očistiti in nato nadaljevati s štempljanjem, ker v nasprotnem primeru se vzorček zaradi goste formule in zasušenosti v vgraviran del, ne da lepo odtisniti.

Swatch Candy Color #16 laka za štempljanje
Z lakom za štempljanje Candy Color v odtenku #16 sem ustvarila tudi manikiro. Začela sem z lakom Essence v odtenku Romeo, ki sem ga nalakirala v enem sloju. Nato sem čez nalakirala še nadlak prav tako znamke Essence v odtenku You're a Gold Mine. Čez pa sem naštempljala vzorček iz šablone Born pretty store BPL-024. Celotno manikiro sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nadlakom. 


Essence-Romeo: 1 coat
Essence-You're a Gold Mine: 1 coat+ stamping plate Born pretty store BPL-024 with Candy Color #16

+ top coat

Če strnem mnenje in oceno, bi rekla, da mi je lak všeč. Svojo nalogo korektno opravi. Posebej zanimiv pa se mi zdi unikaten odtenek, saj še kakšnega podobnega nisem zasledila med laki za štempljanje. 


Lake za štempljanje Candy Color najdeš v Born pretty store trgovinici tukaj. Na voljo je kar nekaj zanimivih odtenkov. Če boš nakupovala v njihovi trgovini, pa ne pozabi vpisati moje kode AGZW10, ki ti bo prinesla 10% popust na celoten nakup. 

* Izdelek sem dobila v test.
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji