Ocena: Born pretty store 3D nalepke za nohte (BP054 & BP049)

april 29, 2016

Pozdravljene lakoholičarke!
Danes imam za vas še eno oceno izdelka iz trgovinice Born pretty store. Tokrat bo govora o 3D nalepkah za nohte BP054 in BP049.


Ekipa Born pretty store mi je v test poslala dvoje 3D nalepk in sicer BP054 in BP049, ki delujejo po enakem principu, razlikujejo se le po vzorcih. Kot je že iz imena možno razbrati, ne gre za navadne nalepke za nohte pač pa za 3D nalepke. Kar pomeni, da so nekoliko dvignjene natančneje za 0,05-0,07 mm in jih je mogoče otipati
Druga posebnost teh nalepk pa je ta, da so v enem kosu, kar pomeni, da jih moramo pred nanosom na nohte obrezati na želeno velikost. Folija z nalepkami meri v dolžino 11 cm in v širino 8,5 cm. Gre za razmeroma veliko količino. 
3D nalepke BP054 in BP049

3D nalepke imajo zanimiv kovinski rumeno-zlat odsev. Vzorčki so pomladni, različnih oblik in velikosti. Rožice, metulji, cvetlice... Nalepke se mi zdijo izredno zanimive in so novost v moji zbirki nalepk za nohte. Testiranja sem se zelo razveselila, vendar pa nanos na nohte ni potekal ravno kot bi si želela.

3D nalepke BP054 in BP049 od blizu

Pri rezanju na želeno velikost nisem imela težav. Prav tako ne z odstranjevanjem nalepk iz folije na katero so prilepljene. Težave so se pojavile pri nanosu nalepk na nohte. Moram poudariti, da je izredno pomembno, da so nalepke malenkost manjše in ožje kot naši nohti, da ne kukajo čez nohte. Prav tako je potrebno paziti tudi pri robovih, da jih dobro prilepimo na nohte, da ne odstopijo od nohta. Nalepke sem poskusila nalepiti na vse nohte, a sem ugotovila, da se ne dajo lepo nalepiti velike površine na zelo ukrivljen noht. Kar pomeni, da če so vaši nohti naravno precej ukrivljeni, imajo izrazito "C" oblika, se večje nalepke enostavno ne prilagodijo nohtu lepo, pač pa nastanejo izboklinice. Če pa nalepke narežemo na manjše pa s tem ni težav. 

Pri manikiri, ki sem jo z nalepkami ustvarila in si jo lahko ogledate na spodnjih fotografijah, lahko opazite, da so se na palcu naredile izboklinice ter da sem na kazalcu in sredincu iz istega razloga morala nalepiti manjše nalepke. Moram pa priznati, da sem kljub težavam pri nanosu nalepk na nohte, bila s končno manikiro zelo zadovoljna. Enostavno ta kovinski odsev izgleda na nohtih krasno.


 Essence-So Lucky: 2 coats
+ Born pretty store-Gold 3D nail stickers BP054 and BP049

without top coat

Če povzamem... z nanosom nalepk na nohte sem se zares namatrala a je videz na nohtih bil na koncu čudovit, zato menim, da so nalepke vredne nakupa, saj je z njimi možno pričarati drugačne, zanimive in unikatne manikire. Zlate in srebrne 3D nalepke s kovinskim odsevom najdete v trgovinici Born pretty store tukaj


Če se boste odločile za nakup v omenjeni spletni trgovinici, lahko ob zaključku nakupa uporabite mojo kodo AGZW10, ki vam bo prinesla 10% popust na celoten nakup. 

* Izdelek sem dobila v test.
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

 1. Nikoli si ne bi mislila, da bo šlo lakiranje nohtov v tako različne razsežnosti in bo na voljo ogromno različnih tehnik. Meni je efekt všeč, izbrala si odlično podlago za nalepke :) koliko so obstojne na nohtih in kako se jih odstranjuje?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Mojca. Odstranjuje se jih normalno z gobico in odstranjevalcem laka, vendar je potrebno malenkost podrgniti. Obstojnost je pa odvisna od laka in nadlaka. :)

   Izbriši
 2. Oh I want these! They're gorgeous! Love what you did with them <3

  OdgovoriIzbriši