Nežna pomladna manikira z metuljem

april 01, 2016

Živijo lakoholičarke!
Danes imam za vas nežno pomladno manikiro z ljubkim metuljem. Začela sem jo z lakom znamke Catrice v odtenku Mauve Medley, ki je izšel v omejeni kolekciji imenovani Bold Softness. Lak sem v dveh slojih nalakirala na palec, kazalec, sredinec in mezinec. Lak ima neoprene effect, kar pomeni, da se posuši v semi mat finiš. Kožni, umazano vijoličen odtenek mi je izredno všeč. Zadovoljna pa sem tudi s pigmentacijo, formulo in hitrostnim sušenjem. Če še kje najdete Bold Softness kolekcijo vsekakor priporočam, da si privoščite kak lak ali dva. 
Manikire nisem želela zakomplicirati, zato sem prstanec nalakirala z umazano belim Essence lakom v odtenku Girl With a Pearl. Čez pa sem naštempljala vzorček iz šablone JQ-L04. Uporabila sem tehniko obrnjenega štempljanja, kar pomeni, da sem vzorček najprej odtisnila s črnim Konad lakom za štempljanje, nato pa ga še obarvala s prej omenjenim Catrice lakom. Zaradi posebnega finiša Catrice laka tokrat manikire nisem zaključila s hitro sušečim nadlakom.


Catrice-Mauve Medley (Bold Softness LE): 2 coats on thumb, index, middle, pinky finger
Essence-Girl With a Pearl: 2 coats + reverse stamping with stamping plate JQ-L04, Konad-Black and Catrice-Mauve Medley on ring finger

without top coat

Če se ti zdi manikira zanimiva, bom vesela, če jo (po)deliš še z ostalimi na spodnjih povezavah. 
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji