Črni metulji na nohtih

april 26, 2016

Pozdravljene lakoholičarke!
Nadaljujem s pomladnimi manikirami. Tokrat z netipično barvno kombinacijo. Manikiro sem začela z lakom Orly v odtenku Rage, ki sem ga v dveh slojih nalakirala na palec in kazalec. Ostale nohte sem nalakirala z nežnim, kožnim lakom znamke Alessandro v odtenku Sinful. Čez pa sem naštempljala vzorček iz šablone Dana9 s Konad lakom za štempljanje v odtenku Black Pearl. Celotno manikiro sem na koncu prelakirala s hitro sušečim nadlakom.


Orly-Rage: 2 coats on thumb, index finger
Alessandro-Sinful: 2 coats + stamping plate Dana9 with Konad-Black Pearl on middle, ring, pinky finger

+ top coat

Vesela bom vsakega deljenja objave.
post signature

Podobne vsebine

8 komentarji

 1. Waaw, čudovita manikira, ponavadi mi niso všeč ti metuljčKasti potiski, vendar v tem primeru - prav nasprotno. Prav tako si izbrala čisto moje odtenke laka. xx

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Najlepša hvala. :) Me veseli, da ti je všeč sama kombinacija. :D

   Izbriši
 2. Meni pa te dve barvi sploh ne gresta skupaj, čeprav končni rezultat mi je pa všeč :) sama sem začela eksperimentirat s štampiljkami in me zanima, kateri so dobri laki za spamping poleg Konad ter kje jih ti kupuješ?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Mojca. :) Sem vesela, da ti je manikira všeč kljub neskladnosti barv. :D
   Še bolj pa me veseli, da si se lotila tehnike štempljanja! Predlagam, da malenkost pregledaš moj blog (oznake na desni strani bloga) za več informacij o tej tehniki. Drugače pa imam stamping lake še Essence, Born pretty store in pa navadne lake, ki so zelo pigmentirani in malenkost gostejši.

   Izbriši
  2. Nekaj sem že gledala, vendar se nisem spomnila, da bi lahko iskala tudi po oznakah :) zaenkrat lahko rečem le to, waw res si velika inspiracija in resnično obvladaš! Sploh nisem vedela, da obstaja metoda obrnjenega štempljanja.

   Izbriši
 3. It is a delicate print and actually perfect for this season!

  OdgovoriIzbriši