Velikonočna manikira #2

marec 25, 2016

Pozdravljene lepotičke!
Velikonočni prazniki se začenjajo... Moja letošnja ideja za velikonočno manikiro je bila zajček, ki čuva velikonočne pirhe. Načrtovala sem jo takoj po nakupu dveh novih lakov znamke Essence. Omenjena znamka je na drogerijske poličke lansirala zares prekrasne in zanimive izdelke za nohte, ki jih bom z veseljem testirala zase in za vas. 
Skratka zaenkrat sem kupila lak iz kolekcije The Whites in nadlak Vintage Style, s katerima sem tudi začela manikiro in z njima ustvarila videz nepobarvanih jajčk. Nato sem na mezinec naštempljala zajčka iz šablone XY11 s črnim Konad lakom za štempljanje. Na ostalih nohtih pa sem uporabila tehniko obrnjenega štempljanja. Najprej sem vzorček pirhov iz šablone XY11 odtisnila s črnim Konad lakom za štempljanje nato pa sem ga na štampiljki še obarvala z laki Beauty Uk, Barry M in Avon. Ko so se laki na štampiljki posušili sem vzorčke z močnim pritiskom prenesla na nohte. Manikiro sem zaključila s hitro sušečim nadlakom.


 Essence-Peaches'n'cream: 2 coats 
+ Essence-Sweet Memories (Vintage style top coat): 1 coat
+ reverse stamping with stamping plate XY11 and Konad-Black, Barry M-Strawberry Ice Cream, Beauty Uk-Blue Shimmer, Avon-Lemon Sugar on thumb, index, middle, ring finger
+ stamping plate XY11 with Konad-Black on pinky finger

+ top coat

Če vam bo med prazniki ostalo še kaj časa za ustvarjanje manikir, vas vabim, da sodelujete v moji nagradni igri Nail2Express nagrajuje POMLADNE manikire. 

Želim vam vesele velikonočne praznike. Preživite jih v krogu najdražjih! 
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

  1. Jaz ravno razmišljam, če bi naredila kakšno velikonočno manikiro ali ne. Tvoja mi je zelo zelo všeč. <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Love the base you made for this nail art and the stamping decals came out perfect. Happy Easter dear!

    OdgovoriIzbriši