Ocena: Essence Vintage style nadlak

marec 28, 2016

Živijo Essence navdušenke!
V tokratni objavi vam predstavljam novo pridobitev iz strani znamke Essence nadlak Vintage Style top coat z imenom Sweet Memories. Izdelek mi je že v predogledu padel v oči in enostavno sem ga morala kupiti ter preizkusiti. Pa poglejmo...


Steklenička s kovinskim srebrnim pokrovčkom vsebuje 8 ml nadlaka. Čopič je dolg, ploščat, razmeroma ozek in spodaj rezan ravno. Nanos z njim je krasen, saj bleščice lepo razporedi po nohtih. Tudi formula nadlaka je odlična. Spada med malenkost bolj tekoče formule, kar pa vsekakor pripomore k enakomernemu nanosu bleščic na nohte.

Essence-Vintage Style top coat
Nadlak Vintage Style v prozorni bazi vsebuje droben bakren šimer in zlato-bakrene koščke bleščic. Je unikaten in na nohtih zares pričara starinski izgled. Na swatchu spodaj lahko vidite en sloj Vintage Style nadlaka čez Essence-Peaches'n'cream. Po mojem mnenju nadlak najlepše paše na svetle, pastelne in kožne odtenke. 
Obstojnost sem preverjala 5 dni. Ta kombinacija se je na nohtih obdržala brez krušenja vse dokler je nisem odstranila z odstranjevalcem laka za nohte.

Essence-Vintage Style top coat (swatch)

Essence-Vintage Style top coat (swatch od blizu)
Vintage Style nadlak lahko najdete v drogerijah po Sloveniji. Cena je okrog 2€ in je smešno nizka za tako zanimiv, odličen in unikaten nadlak. Če moje mnenje kaj šteje, potem lahko rečem, da ga vsekakor potrebujete v svoji zbirki lakov za nohte.
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji