Revolucija v stamping tehniki: CLEAR STAMPER

februar 22, 2016

Živijo moje lakoholičarke!
V današnji objavi imam za vas predstavitev štampiljke, ki jo enostavno MORAŠ imeti. Govorim o CLEAR STAMPER (prozorni štampiljki), ki je povzročila pravo revolucijo v stamping tehniki. Kako je videti, zakaj je tako posebna, kako se jo uporablja, zakaj jo moraš imeti to in še več si preberi v nadaljevanju...

Kaj je CLEAR STAMPER?
Je prozorna štampiljka za štempljanje vzorčkov na nohte (stamping nail art). Postavljena je v plastično držalo, ki ima na drugi strani odprtino skozi katero lahko spremljamo vzorček. Prav zaradi tega je tako posebna in je prava revolucija v tehniki štempljanja. 
Prvi in originalni clear stamper se imenuje CLEAR JELLY STAMPER, ki ga najdete tukaj. Prvi sem napisala, saj so danes na trgu že ponaredki, ki pa so po mnenju tujih nail art blogerk odlični, če ne celo boljši od originala. 
clear stamper (po delih)


Kje kupiti CLEAR STAMPER?
Sama sem seveda (predvsem zaradi cene) nabavila ponaredek iz Ebay-a. Kupila sem ga tukaj za okrog 2€. Cena je prav smešno nizka glede na kvaliteto izdelka. Kot sem že omenila, je možno kupiti tisoč in en ponaredek, lahko pa si privoščite tudi original. Clear stamper-je najdeš:
- na uradni spletni strani Clear Jelly Stamper
- na Ebay-u
- na Aliexpress-u
- v kitajski spletni trgovini Born Pretty Store 
clear stamper (od blizu)

Pozitivne lastnosti CLEAR STAMPER-ja:
- omogoča natančno štempljanje vzorčkov na nohte
- omogoča štempljanje vzorčka na točno določeno mesto
- omogoča večkratno štempljanje vzorčka
- vzorčke na štampiljki lahko preveriš
- omogoča popravke, če se prvi štempljan vzorček ponesreči
- obarvane vzorčke je možno pregledati in preveriš lahko kako bo vzorček izgledal na nohtih
Slednjo pozitivno lastnost prikazuje tudi spodnja fotografija. Vzorček iz šablone Bundle Monster BM-614 sem najprej odtisnila s črnim Konad lakom za štempljanje, ga na štampiljki obarvala s pastelnimi laki, počakala da so se posušili in nato obarvan vzorček z močnim pritiskom prenesla na noht. 
obarvan vzorček skozi clear stamper


Potrebno je PAZITI!
Štampiljka je izredno občutljiva. Pred prvo uporabo se je načeloma ne bi smelo piliti, čeprav se mi je že oglasila soblogerka, ki pravi, da je popilila površino pred prvo uporabo in, da sedaj deluje kot mora. Za čiščenje je najbolje uporabiti valjček za čiščenje oblačil in ne odstranjevalca laka za nohte. Prav tako bi vam položila na srce, da s štampiljko ravnate kar se da lepo in je ne jemljete po nepotrebnem iz plastičnega držala, saj je narejena iz precej krhkega materiala.
clear stamper

CLEAR STAMPER imam slab mesec dni in uporabljam ga odkar sem ga dobila. Z njim sem ustvarila že kar nekaj manikir. Posebej za to objavo pa sem pripravila pet idej, ki jih je mogoče uresničiti s to magično štampiljko. Na fotografiji spodaj lahko vidite:
- večkratno / dvojno štempljanje
- ravno štempljanje črt / vzorčkov
- obarvan vzorček
ideje za manikire

Če do sedaj še niste slišale za CLEAR STAMPER, sem prepričana, da ste po prebrani objavi šibale v lov za njo. Pogruntavščina je revolucionalna in takšno štampiljko vsekakor MORAŠ imeti, saj je z njo štempljanje enostavnejše in z eno besedo popolno!

Objavo lahko, če želiš, deliš še z ostalimi lakoholičarkami. 
post signature

Podobne vsebine

8 komentarji

 1. Jaz ga imam tudi, samo mi ga še ni uspelo preizkusti. Je pa res super zadeva, sploh za štore kot sem jaz :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Verjami...za čisto vse je super zadeva. :) Olajša vse skupaj za 100% :D

   Izbriši
 2. Very detailed review and such fun nail art!

  OdgovoriIzbriši
 3. Sem končno uspela dočakat to objavo :D super zadeva, si ga moram tusdi sama po hitrem postopku priskrbet :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Wwwwwwaw tole si moram pa tudi jaz kupiti :)

  OdgovoriIzbriši