Predogled: Essence-Wake Up, Spring!

februar 03, 2016

Pozdravljene Essence lepotičke!
Znamka Essence se poslavlja od zime in pozdravlja pomlad z novo omejeno trend kolekcijo imenovano Wake Up, Spring! Kolekcijo sestavljajo pastelni: marelični, roza, vijolični in mint zeleni odtenki. 

Zraven izdelkov za nohte, bodo v kolekciji Wake Up, Spring! na voljo še:
- senčilo za oči v paleti
- eyeliner svinčnik s flomaster konico v beli, mint in pastelno vijolični barvi
- svinčnik za osvetljevanje v debeli leseni embalaži
- prosojen balzam za ustnice
- šminka v svinčniku v barvi fuksije in rdeči barvi
- rdečilo za lica z ogledalcem
- raven čopič za rdečilo
- barvno usklajeni lasnici 
Essence-Wake Up, Spring (makeup)
Laki za nohte bodo v kolekciji Wake Up, Spring! združeni v dveh setih tie & dye. Essence ekipa je o njih zapisala tole: "Colour flash! Laki za nohte so idealni za pričaranje razburljivih večbarvnih efektov na nohtih. Vsak set vsebuje visoko prekriven lak za podlago in dva jelly odtenka, ki jih uporabiš, da ustvariš kul ombré stil s pomočjo pripomočka za poslikave." 
Essence-Spring it up! (Wake up, Spring!)
Essence Spring a-ling a-ling (Wake up, Spring!)
V kolekciji Wake Up, Spring! bodo na voljo tudi nalepke za nohte z ljubkimi pomladnimi motivi. O njih je Essence ekipa povedala: "Spring messengers. Pisani cvetovi in čudoviti metulji ustvarijo pomladno poslikavo na nohtih. Samolepljive nalepke preprosto položiš na nohte in edinstven look je zagotovljen."

Essence Blossoms etc... (Wake up, Spring!)

Za piko na i pa bo kolekcija Wake Up, Spring! poskrbela s pripomočkom za poslikave. Pri Essence so ga opisali tako: "Design talent. Pripomoček pomaga ustvariti zelo nenavadne poslikave nohtov: pike, črte, barvne poslikave in edinstvene “airbrush” motive."
Essence Hello sunshine (Wake up, Spring!)

Omejena trend kolekcija Wake Up, Spring! bo v drogerijah DM, drogeriji E.Leclerc Ljubljana in Maribor, spletni trgovini Clic2chic, drogeriji Ilirija ter ostalih prodajnih mestih na voljo v marcu in aprilu 2016.
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji