Predogled: Alessandro-Cosmo Chic

februar 07, 2016

Živijo Alessandro navdušenke!
Znamka Alessandro se v pomlad podaja z omejeno kolekcijo imenovano COSMO CHIC. Sestavljajo jo mehki, pastelni odtenki, čiste linije in kozmične vibracije. Pravijo, da nas bo kolekcija popeljala v nove galaksije barv.

Alessandro COSMO CHIC

V kolekciji COSMO CHIC bo na voljo pet odtenkov. Alessandro ekipa jih je opisala tako: "Alessandro International predstavlja nove spomladanske barve kozmičnega poleta. Galaktični pastelni odtenki se bodo pokazali v popolnoma novi luči. Tako zelo elegantni v dveh tonih, ki se mešajo z živahnimi odtenki kot jih vidimo na modnih pistah, kjer se mešajo pastelni z živahnimi barvami. V kombinaciji z futuristično modo, barvni laki na nohtih poživijo in zaokrožijo pomlad s kozmični signali. Vseh pet barv novega spomladanskega looka Cosmic Chic predstavlja ženstveno lahkotnost. Electric Blue je svetlikajoč odtenek, ki ponazarja prve sončne žarke, Heavenly Skies predstavlja čisto eleganco, Milky Way sije kot svetleč meteorni dež, Rocket Man je svetleč kot kosmos in Cosmic Pink prebuja spomladansko toplino - nova galaksija barv je odprta."
Alessandro Electric Blue

Alessandro Heavenly Skies

Alessandro Milky Way

Alessandro Rocket Man

Alessandro Cosmic Pink
Zraven barvnih lakov v 5 ml verziji, bosta na voljo tudi sistema peel-off Striplac in permanentni lak Lac Sensation
Alessandro Striplac Cosmo Chic

Alessandro omejena kolekcija COSMO CHIC bo na voljo v Alessandro kozmetičnih salonih po Sloveniji in izbranih parfumerijah kot so Beautique, Maxi, Nama ter na spletu od februarja 2016.
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji