Pastelna gradient manikira s črnim Konad vzorčkom

februar 11, 2016

Pozdravljene lakoholičarke!
Danes imam za vas pastelno gradient manikiro s črnim Konad vzorčkom. Začela sem jo z belim Catrice lakom z imenom On Top Of The Alps, ki je služil kot baza za nadaljevanje. Nato sem uporabila gradient tehniko a tokrat sem za spremembo prvič namesto gobice uporabila kar štampiljko in moram priznati, da sem nad to verzijo čisto navdušena. Kmalu bom objavila tudi vodič, kako sem vse skupaj izvedla. Pastelni laki, ki sem jih nakapljala na štampiljko so bili: roza Essence-Free Hugs, vijoličen MUA-Frozen Yoghurt, zelen I Heart Makeup-Peppermint in rumen Essence-My Yellow Fellow. Nato pa sem čez naštempljala vzorček iz šablone Konad Square Image Plate 01 s črnim Konad lakom za štempljanje. Manikiro sem zaključila s hitro sušečim nadlakom.
Rada bi dodala še to, da sem za hitrejše čiščenje okrog nohta nanesla še Born pretty store Green peel off Liquid tape, ki pa se je tako močno oprijel moje obnohtne kožice, da sem ga komaj dobila iz nje. Skoraj sem že obupala in vse očistila z odstranjevalcem laka za nohte a mi je bila manikira preveč všeč, da bi jo uničila. Po dobri URI (!) odstranjevanja in čiščenja mi je le uspelo pofotografirati tole manikiro.


Catrice-On Top Of The Alps: 1 coat
+ gradient with Essence-My Yellow Fellow, Essence-Free Hugs, MUA-Frozen Yoghurt, I Heart Makeup-Peppermint and stamper
+ Konad SQ01 with Konad-Black

+ top coat

Se ti zdi manikira zanimiva in si prepričana, da jo mora videti še katera lakoholičarka...potem deli to objavo na spodnjih povezavah.
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji