Ocena: Essence-A Winter's Tale (Winter Wonderful TE) nadlak

februar 02, 2016

Živijo essence navdušenke!
Tokrat imam za vas oceno nadlaka znamke Essence z imenom A Winter's Tale, ki je izšel v omejeni trend kolekciji imenovani Winter Wonderful. Pa si ga pobližje oglejmo.


Valjasto oblikovana steklenička vsebuje 8 ml nadlaka. Na srebrnem pokrovčku so ljubke, bele snežinke. Že na prvi pogled se opazi, da je nadlak zares primeren za zimske manikire. Nadlak v prozorni osnovi vsebuje bakren šimer in drobne okrogle bleščice, ki spreminjajo barvo glede na kot svetlobe. Barve se prelivajo od zelene, rumene, oranžne, turkizne do roza. Formula mi ustreza, je sicer malenkost bolj gosta a se nadlak vseeno nanaša lepo. Čopič je dolg, ploščat in spodaj rezan ravno. 
Nadlak me je navdušil, zato sem se tudi odločila (kljub zamujanju), da mu namenim objavo na mojem blogu. Kot sem že omenila je primeren za lepšanje zimskih manikir in zelo lepo izgleda na kateremkoli barvnem laku. 

Essence-A Winter's Tale (Winter Wonderland) nadlak
Na spodnjih fotografijah lahko vidite kako izgleda en sloj A Winter's Tale na različnih barvnih lakih. Uporabila sem naslednje svetlejše lake:
- Golden Rose-97
- Essence-So Lucky
- OPI-I Want To Be A-Lone Star
- Essence-Crew First

svetlejši laki
swatch Essence nadlaka čez svetlejše lake
Temnejši laki, ki sem jih uporabila za swatch:
- China Glaze-Velvet Bow
- Barry M-Navy
- BYS-Matte Black Cherry
- Essence-Spicy

temnejši laki
swatch Essence nadlaka čez temnejše lake
Če povzamem...nadlak mi je izredno pri srcu. Kot sem že rekla lepo paše na prav vse barvne lake. Predvsem temne lake naredi čisto posebne prav zaradi šimra, ki ga A Winter's Tale vsebuje. Skratka nadlak vsekakor olepša zimske manikire!

Objavo lahko delite z ostalimi na spodnjih povezavah.
post signature

Podobne vsebine

8 komentarji

 1. Še zdaj mi je žal, da ga nisem kupila. V trgovini mi nikoli niso zanimivi ti Essence laki, dokler jih ne vidim na blogih. Mi je ful všeč, da je tak topel bakren in nad rjavim lakom je the bomb! :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja odličen je :) Škoda...poglej v kakšnem Beauty World-u bi še ga lahko imeli ;)

   Izbriši
 2. Joj lep <3 Meni je tudi žal, da ga nisem ujela v trgovini. Še dobro, da Essence malo reciklira svoje kolekcije :D

  OdgovoriIzbriši
 3. I love how it looks over blue the most <3

  OdgovoriIzbriši