Predogled: Catrice novosti pomlad/poletje 2016 (izdelki za nohte)

januar 02, 2016

Pozdravljene Catrice lepotičke!
Danes imam za vas predogled izdelkov za nohte, ki bodo od pomladi 2016 na voljo v redni prodaji v drogerijah po Sloveniji.

Catrice Ultimate laki za nohte
V štirinajstih novih odtenkih. O njih so zapisali: "Unlimited. Laki za nohte Ultimate v sozvočju z modnimi trendi sezone, so idealen partner za popolno manikiro. Formula ponuja profesionalno prekrivanje, edinstven sijaj barve, dolgo obstojnost kot tudi visok sijaj. Brez formaldehidov, toulena in pftalatov. Velika izbira 45 odtenkov ponuja številne trendi odtenke, vključno s 14 novimi."
Catrice Ultimate laki za nohte

Catrice Luxury Nudes
Že videnim odtenkom se bosta pridružila dva nova. Kaj pri Catrice pravijo o njih: "It’s all about nude. Nude barvna linija je priljubljena med vsemi oblikovalci. Z laki za nohte Luxury Nudes, CATRICE predstavlja generacijo lakov za nohte z odličnim prekrivanjem, ki nudijo eleganten, naraven rezultat z bisernim ali satenastim efektom."
Catrice-Luxury Nudes

Catrice-Luxury Sheers
Spomladi prihaja čisto nova linija Luxury lakov imenovana Luxury Sheers. Na voljo bo šest odtenkov. O njih so pri Catrice zapisali tako: "Brilijantno, več dimenzionalno in več plastno. Novi laki Luxury Sheers effect na nohtih ustvarijo nenavaden, visoko sijoč rezultat. Šest odtenkov s prosojnim prekrivanjem in več bisernim efektom je odgovor na prihajajoče trende pomladno/poletne sezone. Za boljše prikrivanje in močnejši učinek nanesite dva sloja."
Catrice-Luxury Sheers

Na voljo bodo tudi trije novi, posebni podlaki:
- podlak Noir Noir "Če izdelek nanesete pod barvni lak za nohte, doda osnovni barvi globino. Formula se hitro suši in je obogatena z izvlečkom vulkanskega kamna, ki krepi nohte in podaljšuje obstojnost laka za nohte. Za trendi mat-črne nohte, pod lak nanesite samostojno, brez dodatnega sloja barvnega laka za nohte."
- podlak Wellnails Regenerating "Obremenjeni nohti so sedaj svtar preteklosti – tukaj je popolna priprava na čudovito manikiro z regenerativnim wellness pod lakom. Pod lak je nežen do nohtov, saj inovativna formula vsebuje proteine ter tako nudi učinkovito zaščito in sijaj ter zapolni brazde. Popolna podlaga za naravno regeneracijo nohtov in nežno manikiro. Lahko ga nosite samostojno ali kot pod lak."
- lak za nohte 9 v 1 Nail Elixir "Lak za nohte 9v1 vsebuje devet izbranih sestavin: vitamina A + E, provitamin B5, jojoba olje in olje grozdnih pešk, izvleček aloe vera, olje limone, olje kamilice in sončnično olje. Lahko ga nosite samostojno ali kot pod lak, ki nudi devet takojšnih učinkov na nohtih: krepi nohte, se hitro suši, preprečuje razbarvanje in luščenje, zapre noht, zapolni brazde, poživi naravno barvo nohta in nudi zaščito."
Catrice podlaki

Prav tako bodo na prodajne poličke prišli tudi novi nadlaki:
Gel Like 2in1 Base & Top Coat "Dvojna funkcija. Nova generacija manikire: novi Gel Like 2in1 Base & Top Coat združuje zaščitne značilnosti pod laka s sijočim zaključkom nad laka. Formula je zelo obstojna, se hitro suši, zapolni brazde in ustvari gladko strukturo nohta - hkrati praktičen izdelek 2v1 deluje kot zaščitni sloj, preprečuje razbarvanje in podaljšuje obstojnost barvnega laka za nohte. Uporaba: nanesite kot pod lak na začetku manikire, nato barvni lak za nohte in na koncu še kot nad lak – za sijoč gel zaključek."
- lak za nohte Glossy Nail Glow "Vaši nohti, samo boljši. Najnovejši v družini Glow: lak za nohte Glossy Nail Glow. S samo enim nanosom poživi in intenzivira naravno barvo nohta. Gel tekstura v svetlem roza odtenku nudi nohtom zdrav izgled in visok sijaj. Se hitro suši in je zelo obstojen. Intenzivnost barve lahko povečate z večkratnim nanosom."
- nadlak Matt & More "Mat + X-Faktor. Inovativen Matt & More Nad lak za mat briljantnost – s samo enim nanosom. Obogaten z roza biseri, nad lak na barvnem laku ustvari edinstven, satenasto mat zaključek. Formula je dolgo obstojna, se hitro suši in utrdi vsak barven lak za nohte. Več kot samo mat: 3D mat."
Catrice nadlaki

Pri Catrice bodo na trg lansirali tudi blazinice za odstranjevanje laka za nohte. V lončku bo 30 gobic prepojenih z odstranjevalcem laka za nohte.

Izdelki bodo v drogerijah po Sloveniji na voljo spomladi 2016.
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji

  1. Luxury Sheers, podlak 9v1 in blazinice za odstranjevanje laka so me pritegnili :) predvsem me zanima, kako se bodo blazinice obnesle in kolikšna bo cena.

    OdgovoriIzbriši