Predogled: Alessandro-All About Love (omejena kolekcija)

januar 17, 2016

Živijo Alessandro navdušenke!
Alessandro pozdravlja valentinovo v velikem slogu! Pred nekaj dnevi sem prejela e-mail novičko o novi omejeni kolekciji, ki jo je na trg lansirala znamka Alessandro. Imenuje se ALL ABOUT LOVE in je oblikovana zelo zelo ljubko.

V omejeni kolekciji All About Love bosta na voljo dva masla za nohte. O njiju je Alessandro ekipa zapisala tako: "Krema za nohte ima svoj individualni značaj, ne samo po svojih visoko kakovostnih sestavinah, temveč tudi zaradi svoje edinstvene dišave. Krepi in neguje obnohtno kožico. Da bi dosegli najboljše možne rezultate, nežno vtrite v nohte in obnohtno kožico zjutraj in zvečer."
Na voljo je roza različica z imenom With Love! in...
Alessandro-With Love! (All About Love)

zelena z imenom With Kisses! Obe kremici sta v aluminijastem lončku, ki vsebuje 15 ml izdelka.
Alessandro-With Kisses! (All About Love)

Zraven obeh kremic za nohte pa bosta v kolekciji All About Love na voljo tudi dve kremi za roke. Prav tako v roza in zeleni embalaži ter z enakim imenom. O njiju je Alessandro team zapisal tako: "Vlažilne, regeneracijske sestavine in dragocen inkapsuliran vitamin E za najvišje hranljive potrebe." Ljubko oblikovana embalaža vsebuje 200 ml izdelka. In je, kot pravijo pri Alessandru, odlično darilo za fantastično priložnost.
Alessandro-With Love! (All About Love)

Omejena kolekcija All About Love znamke Alessandro je že na voljo na e-kozmetika.si. Izdelke si lahko ogledate tukaj.
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji