Ocena: Born pretty store štampiljka in strgalo

januar 27, 2016

Živijo lakoholičarke!
Danes imam za vas še eno oceno izdelka iz trgovinice Born pretty store. Tokrat sem v test dobila nov set štampiljke in strgala. Pa ju poglejmo...


Štampiljka ima belo, plastično, zaobljeno držalo. Je enostranska. Njena površina meri 3 cm. Spada med večje štampiljke. Je nekoliko trša in nelepljiva. Štampiljke ni bilo predhodno potrebno pripravljati oziroma piliti, saj deluje takoj, kar je vsekakor plus. Še ena dobra lastnost je ta, da lepo stoji v držalu in ne pada ven. Zaradi mlečno bele barve, je možno odtiskovati s katerimkoli barvnim lakom (tudi belim), saj je vzorček lepo viden. 

Born pretty store štampiljka
Strgalo ima obliko dežnička. Je lepo oblikovano. V celoti je plastično in belo. Zelo dobro postrga odvečni lak iz šablone in je ne popraska. Skratka uporabno in dobro strgalo.

Born pretty store strgalo
Kar se tiče odtisov vzorčkov štampiljka ni ravno najboljša. Slabše odtisne tiste, ki so plitko gravirani in vzorčke za čez cel noht. Opazila sem tudi, da včasih vzorčke nekoliko raztegne in popači. Bolj primerna je za manjše vzorčke, ki nimajo veliko detailov. Pomembno je, da poskusiš odtisniti čimbolj v sredini štampiljke.
S štampiljko sem poskusila tudi obrnjeno štempljanje, ki pa je kljub trši površini možno. To lahko vidite na spodnji fotografiji.
odtisi z Born pretty store štampiljko
obrnjeno štempljanje z Born pretty store štampiljko
Set štampiljke in strgala lahko kupite tukaj. Če niste (pre)velika perfekcionistka jo priporočam, predvsem zato, ker ni potrebne predhodne priprave in, ker je take barve, da z njo lahko odtiskuješ z vsemi laki. Toda vzorčki so tu in tam lahko popačeni. 
Born pretty store trgovina ima veliko izbiro štampiljk, ki si jih lahko ogledaš tukaj. Če boš v njihovi trgovinici kupovala pa ne pozabi vpisati kode AGZW10 za 10% popust. 
* Izdelek sem prejela v test.
post signature

Podobne vsebine

5 komentarji

 1. This stamper look great ;-) He's really good stamping!

  OdgovoriIzbriši
 2. Super zadeva! Kakšna je pol trdota, recimo v primerjavi s tistimi od Essence ali pa od Konada?
  Jaz sem pa trenutno čist nora na te mehke štampiljke. Sem ravno dobila prozorno z Aliexpressa in me je popolnoma navdušila.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ups, nisem vredu prebrala, vidim, da nisi zadovoljna s to štampiljko =(

   Izbriši
  2. Hehe ja. Nisem najbolj zadovoljna. :/ Je pa trdota približno podobna kot pri Konad. :)

   Izbriši