Ocena: Born pretty store-Shiny laser nail foils #4

januar 15, 2016

Pozdravljena dekleta!
Trend poslikave nohtov s folijo je na vrhuncu. Ves "nohtarski" svet govori o tej tehniki. Sama sem jo želela preizkusiti že dolgo in končno sem dobila priložnost, da jo stestiram. Ekipa Born pretty store mi je v test poslala folije z imenom Shiny laser nail foils v številki #4. Pa poglejmo kako sem ocenila izdelek.


Folijo Shiny laser nail foils #4 sem prejela v papirnatem ovitku, kot so ponavadi pakirane nalepke za nohte. Trak s folijo meri v dolžino 21 cm in v širino 5 cm. Folija je izredno tanka. Je nekoliko naelektrena, saj se kar "prijema" na roke. Barve se na foliji #4 prelivajo od vijolično-roza do zeleno-modre

Born pretty store-Shiny laser nail foils #4
Z rezanjem folije na koščke nisem imela težav. S polaganjem folije na noht prav tako ne. Pomagala sem si s pinceto in voskom v svinčniku. Koščki folije so se zelo lepo oprijeli rahlo mokrega nohta. Obdržali so se na površini, niso se "potopili" v lak.
Za testiranje sem uporabila črn in bel Essence lak. Na črnem laku je folija zeleno-modro-oranžne barve, na belem pa roza-vijolično-turkizne. Zelo mi je všeč kontrast barv glede na barvo laka. Moj favorit je absolutno folija čez črn lak. V živo (lahko mi verjamete) izgleda (še bolj) krasno.

Born pretty store-Shiny laser nail foils #4 na nohtih


Na fotografiji nohtov od blizu lahko vidite kako lepo se je folija oprijela nohta. Sama nisem opazila nobenih štrlečih delčkov. Z nanosom nadlaka sem vse skupaj še bolj utrdila in zgladila. Za popolno manikiro s folijo je dovolj ena sama plast nadlaka, ki manikiri da tisto piko na i.

Born pretty store-Shiny laser nail foils #4 na nohtih od blizu
Born pretty store-Shiny laser nail foils #4 na nohtih

S Shiny laser nail foils #4 sem zelo zadovoljna. Kar mi je najbolj všeč, je to da je ravno prav tanka in da na nohtih pričara krasne barve. To folijo in še nekatere druge barve lahko kupite tukaj. Če se boste odločile za nakup v trgovinici Born pretty store, pa ne pozabite uporabiti moje kode AGZW10, ki vam prinese 10% popust na celoten nakup.
* Izdelek sem prejela v test.

Če ste to tehniko poslikave nohtov videle prvič in še točno ne veste kako ustvariti takšne manikire, sem za vas pripravila vodič, ki bo na mojem blogu objavljen kmalu. :)
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji