Ocena: Born pretty store BPL-032 šablona z vzorčki + manikira

januar 09, 2016

Pozdravljene lakoholičarke!
Danes imam za vas oceno nove šablone z vzorčki BPL-032 iz spletne trgovine Born Pretty store. Naj kar na začetku že povem, da sem nad prekrasnimi vzorčki, ki so na njej, naravnost navdušena. Pa si jo pobliže oglejmo...


Šablona z vzorčki BPL-032 spada med novejše šablone. Izšla je proti koncu leta 2015. Je pravokotne oblike. Kovinski del je pritrjen na belo plastično podlago. Na njej so vzorčki z zimsko in božično tematiko. Pet vzročkov je takšnih za čez cel noht in merijo v širino 1,5 cm v dolžino pa 2,2 cm. Vzorček s snežinkami spada med neskončne. V širino meri 3 cm v dolžino pa kar 5,4 cm. Ostalih dvanajst vzorčkov je manjših. 
Kot sem že omenila, mi je šablona izredno všeč prav zaradi tega ker je tako raznolika in so na njej prikupni vzorčki. Zraven tega so takšni, ki jih v svoji zbirki še nimam. S šablono je mogoče ustvariti neskončno zimsko/božičnih kombinacij, ki se med seboj lepo povežejo, kar je vsekakor dodaten velik plus. 

Born pretty store šablona z vzorčki BPL-032

Z odtisi vzorčkov nisem imela težav. Vgravirani so dovolj globoko, da se odtisnejo v celoti. Edini vzorček, ki se ne da odtisniti v celoti je prvi božiček v prvi vrsti. Vzorčki so zares prekrasni.

Born pretty store šablona z vzorčki BPL-032 (swatch)

Za prvo manikiro s šablono BPL-032 sem si izbrala vzorček snežink, ki mi je izredno pri srcu in je drugačen od vseh ostalih vzorčkov (snežink), ki jih že imam v svoji zbirki. Manikiro sem začela s Catrice lakom v odtenku It's a verry berry bash. Nalakirala sem ga v dveh slojih. Nato sem čez slojila Essence nadlak, ki v prozorni bazi vsebuje drobne holografske bleščice. Je iz kolekcije Effect nail polish in nosi ime I <3 Magic. Čez pa sem odtisnila še prej omenjen vzorček z belim Konad lakom za štempljanje. Na vsak noht sem odtisnila čisto svoj del neskončnega vzorčka. Na koncu sem celotno manikiro prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.


Catrice-It's a verry berry bash: 2 coats 
+ Essence-I <3 Magic: 1 coat
+ Born pretty store BPL-032 with Konad-White

+ top coat

Šablono BPL-032 lahko kupite tukaj. Priporočam, da jo čimprej naročite, saj je poceni, ima prekrasne vzorčke, je raznovrstna, primerna je za trenutni letni čas in z njo boste lahko ustvarila unikatne manikire. Ne pozabite ob zaključku nakupa vpisati še moje kode AGZW10 za 10% popust.
* Izdelek sem prejela v test.

Če misliš, da bi takšno šablono želela imeti katera od tvojih prijateljic, potem lahko to objavo deliš na spodnjih povezavah.
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

  1. Charming manicure )) I really liked the holographic top )

    OdgovoriIzbriši
  2. I love this Catrice, what a good idea to associate it with the Essence, it is so beautiful !

    OdgovoriIzbriši