Nežna roza skittlette manikira z rožico

januar 31, 2016

Živijo lakoholičarke!
Danes imam za vas nežno roza skittlette manikiro. Začela sem jo z lakom Revlon v odtenku Popular. Nalakirala sem ga na kazalec in mezinec v dveh malenkost debelejših slojih. Nadaljevala sem na sredinec, ki sem ga nalakirala z roza Barry M lakom v odtenku Kingsland Road in je del Textured omejene kolekcije. Palec in prstanec pa sem najprej nalakirala z belim Essence lakom v odtenku Wild White Ways. Čez sem odtisnila vzorček iz šablone Born pretty store BP-73. Izbrala sem tehniko obrnjeno štempljanje in vzorček najprej odtisnila na štampiljko z Essence lakom Hex, Hex, nato pa sem vzorček na štampiljki še obarvala z lakoma Essie-Fiji in Essence-City Girls Rule. Ko se je vzorček na štampiljki posušil, sem ga z močnim pritiskom prenesla na belo obarvan noht. Na koncu sem manikiro prelakirala še s hitro sušečim nadlakom. Izpustila sem le sredinec, saj sem želela ohraniti zrnat finiš.


Essence-Wild White Ways: 2 coats + reverse stamping with Born pretty store BP-73, Essence-Hex, Hex, Essence-City Girls Rule, Essie-Fiji + top coat on thumb, ring finger
Revlon-Popular: 2 coats + top coat on index, pinky finger
Barry M-Kingsland Road: 2 coats on middle finger

Se ti zdi nežna roza skittlette manikira zanimiva in si prepričana, da jo mora videti še katera lakoholičarka ...potem deli to objavo na spodnjih povezavah.
 post signature

Podobne vsebine

2 komentarji