Ocena: Lady Queen-štampiljka in strgalo

december 04, 2015

Živijo lakoholičarke!
Za vas imam oceno kompleta-štampiljka + strgalo iz trgovinice Lady Queen. Naj vam že kar na začetku povem, da sem nad kompletkom pozitivno presenečana in izredno navdušena.


Štampiljka je dvostranska. Sivo plastično držalo ima na eni strani večjo belo štampiljko, na drugi strani pa manjšo rdečo.
Premer bele strani je 3 cm. Kar pomeni, da gre za razmeroma veliko površino. Ko sem jo dobila je imela sijočo povrhnjico, ki pa sem jo z rahlo pilico odstranila. Je nekoliko bolj lepljiva, kar je mogoče majhen minus, saj se nanjo prime vsaka drobna nitka. Sama rešujem ta problem z valjčkom za čiščenje oblačil. Štampiljka je kar precej gumijasta, kar omogoča lep odtis vzorčkov. Meni ta lastnost izredno odgovarja. To belo stran zelo rada uporabljam. Z njo se vzorčki odtisnejo lepo in enostavno. Zraven tega pa je še odlična za obrnjeno štempljanje, saj se nežno oprime nohta.

Lady Queen štampiljka (večja stran)
Na drugi strani pa je štampiljka popolno nasprotje. Je rdeče barve. Njen premer je malenkost večji od 2 cm. Je groba in trda. Z njo se vzorčki ne odtisnejo lepo. Skratka sama te strani ne bom uporabljala, saj mi je bela stran čisto dovolj in svoje delo opravi z odliko.

Lady Queen štampiljka (manjša stran)
Na fotografiji spodaj lahko vidite levo odtise z rdečo stranjo in desno odtise z belo stranjo. Kot sem že omenila so vzorčki z belim delom lepi, čisti, veliki in se odtisnejo enostavno, medtem ko so vzorčki z rdečo štampiljko motni, nečisti, manjši in zelo težko se jih odtisne.

swatch obeh strani štampiljke
Zraven štampiljke je v kompletu še plastično sivo strgalo. Je veliko. Del s katerim postrgamo lak s šablone meri 3 cm. Strgalo je prav tako odlično. Lak lepo in enakomerno postrga s šablone. Ni ostro in zato ne pušča risov. Oblikovano je zelo dobro, ravno in enakomerno.

Lady Queen strgalo
Set štampiljke in strgala je za svojo ceno odličen (če odmislimo rdeči del). Priporočam ga, saj je kvaliteten in cenovno zelo ugoden. Najdete ga tukaj. Če se odločite za nakup v trgovinici Lady Queen, pa ne pozabite uporabiti moje kode APLC15, ki vam prinese 15 % popust na celoten nakup.
* Izdelek sem dobila v test.

Če si prepričana, da katera prijateljica potrebuje novo štampiljko ali strgalo, lahko to objavo deliš na spodnjih povezavah in ji tako olajšaš iskanje. ;)
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji