Ocena: Lady Queen-hehe 057 šablona z vzorčki + zimska manikira

december 20, 2015

Živijo dekleta!
Pred nekaj časa sem iz spletne trgovinice Lady Queen prejela paketek, ki je zraven seta štampiljke in strgala vseboval tudi šablono z vzorčki hehe 057. Danes imam za vas oceno šablone in zimsko manikiro, ki sem jo ustvarila z enim od vzorčkov.


Šablona z vzorčki hehe 057 je kovinska in je okrogle oblike. Na spodnji strani nima podlage, zato so robovi precej ostri. Na njej je trinajst vzorčkov različnih velikosti. Ima halloween tematiko, a lahko z malo domišljije ustvarimo tudi drugačne manikire. Sama sem z enim od vzorčkov ustvarila zimsko manikiro, kot boste to lahko videle v nadaljevanju. 

šablona z vzorčki hehe 057

Vzorčki so dovolj globoko vgravirani, a niso popolni. Nekateri se rahlo razmažejo, drugim manjka kak detail. Z odtisi načeloma nisem imela težav a sem mnenja, da bi vzorčki lahko bili kvalitetneje narejeni.

swatch šablone hehe 057
Kot sem že omenila, sem z enim od vzorčkov ustvarila zimsko manikiro. Moja ideja je bila na nohte prenesti golo, zasneženo drevo pozimi. Manikiro sem začela z belim Catrice lakom v odtenku On top of the Alps. Čez sem naštempljala vzorček iz šablone hehe 057 z rjavim Essence lakom v odtenku Spicy. Vzorček se mi je nekoliko popačil, za kar krivim lak in šablono. :( Čez vzorček pa sem nalakirala še nadlak, ki v prozorni bazi vsebuje bele mat bleščice različnih velikosti. Nadlak je znamke Essence z imenom Snow Alert! in je bil del omejene trend kolekcije imenovane Mountain Calling. Celotno manikiro pa sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.


Catrice-On Top Of The Alps: 2 coats 
+ Lady Queen stamping plate hehe 057 with Essence-Spicy
+ Essence-Snow Alert!: 1 coat

+ top coat

Šablono z vzorčki hehe 057 najdeš tukaj. Ker pa je letošnja noč čarovnic že mimo, ti predlagam, da pregledaš raje ostale izdelke iz trgovinice Lady Queen in če najdeš kakšno stvar zase, lahko pred zaključkom nakupa vpišeš mojo kodo APLC15 in tako dobiš 15% popust na celoten nakup. 
* Izdelek sem prejela v test.

Če misliš, da bi ocena zanimala še kakšno lakoholičarko, potem lahko to objavo deliš na spodnjih povezavah.
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji