Ocena: Alessandro VEGGIE krema za nohte

december 10, 2015

Živijo lepotičke!
Danes imam za vas oceno Alessandro negovalnega izdelka pod imenom VEGGIE. Izdelek mi je všeč in redno ga uporabljam odkar sem ga prejela. Zato sem se odločila, da vam ga predstavim.


Alessandro VEGGIE je omejena kolekcija negovalnih krem za nohte. Kolekcijo sestavljajo tri in sicer korenček & pomaranča, kumarice & melona in paradižnik & jagode. Alessandro ekipa o njih pravi tako: "Bogata krema za nohte v aluminijastem lončku s hranljivim sadjem in zelenjavnim izvlečkom. Intenzivna nega za stresne nohte!"
kolekcija Alessandro VEGGIE

Na 1. konferenci lepotnih blogerk sem v Alessandro vrečici dobila tudi kremico Veggie in sicer kumarice & melona. Pokrovček aluminijastega lončka je pokrit z zeleno nalepko na kateri so vse informacije o izdelku in označuje izbran vonj. Lonček vsebuje 15 ml kreme. Na prvi pogled je kremica majhna a se ob nanosu porabi zares zelo malo izdelka, zato verjamem, da jo bom lahko uporabljala zelo dolgo. Krema ima izredno prijeten, svež in nevpadljiv vonj.
Alessandro-Veggie krema za nohte kumarice & melona

Odkar sem kremo VEGGIE prejela, jo uporabljam konstantno. Lahka kremna tekstura prijetno navlaži obnohtno kožico. Vpije se hitro in ne pušča mastnega občutka. Kot sem že omenila, se je pri nanosu porabi izredno malo.
Moram priznati, da sama (na srečo) nimam težav s suho kožo na rokah, zato kremice iz tega vidika, kako dolgoročno vpliva na obnohtno kožico, žal ne morem oceniti. Vsekakor pa lahko trdim da obnohtno kožico nahrani ter ji da lep in zdrav, nežen sijaj.
Alessandro VEGGIE kreme za nohte lahko kupite na e-kozmetika.si tukaj. Toplo vam jih priporočam sploh v teh zimskih dneh, saj bodo prijetno navlažile in nahranile vašo obnohtno kožico ter vaše nohte!

*Izdelek sem dobila v test.

Objavo lahko deliš na spodnjih povezavah in tako obvestiš še ostale prijateljice o odličnem negovalnem izdelku za nohte.
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji

  1. Moram probati neku. Verujem da ova sjajno mirise. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sama imam rdečo (paradižnik & jagode) in se strinjam z napisanim, je tudi meni všeč. Pa res jo imam že kar precej časa, glede na to, da deluje res majhno, jo dejansko uporabljaš kar dolgo. :) (Natalija)

    OdgovoriIzbriši
  3. I need ASAP such a nail cream This period of time is super hard form my cuticles!

    OdgovoriIzbriši