Manikira za rojstni dan bloga Nail2Express

december 31, 2015

Živijo bralke!
Samo še dan nas loči do novega leta in današnji datum je zame in za moj blog še dodatno poseben, saj Nail2Express praznuje 2. rojstni dan! V teh dveh (blogerskih) letih sem doživela veliko lepega. Spoznala sem ogromno novih ljudi, s katerimi sem navezala stike. Sodelovala sem s podjetji, ki so na svojem področju odlični in moram priznati, da nisem imela niti ene negativne izkušnje. Zares sem hvaležna za vsako besedo, komentar, všeček, spodbudo, izdelek, izkušnjo... skratka za vse kar sem prejela tudi od vas drage moje bralke. Največ mi pomeni to, da ima moj blog Nail2Express tako čudovite in zveste spremljevalce. Hvala vam...iz srca
Kot se za regijo namenjeno nohtom (kot je moj blog poimenovala Nika-Beautyfullblog) spodobi, sem za zadnjo letošnjo objavo pripravila manikiro v stilu rojstnega dne. Začela sem z lakom Misslyn v odtenku Come in one and all, ki sem ga v dveh slojih nalakirala na kazalec in mezinec. Nadaljevala sem na palec in prstanec, ki sem ju najprej nalakirala z belim Catrice lakom, čez pa sem naštempljala vzorček iz šablone Bundle Monster BM-619. Uporabila sem tehniko obrnjeno štempljanje. Najprej sem vzorček odtisnila s črnim Konad lakom, nato pa ga na štampiljki obarvala z laki Manhattan-21G, China Glaze-Spring in my step in I Heart Makeup-Peppermint. Z močnim pritiskom sem nato prenesla obravan vzorček na noht. Sredinec pa sem najprej nalakirala z že omenjenim I Heart Makeup mint lakom, čez pa sem nalepila še Born pretty store nalepke. Celotno manikiro sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.


Catrice-On top of the Alps: 2 coats + reverse stamping with Bundle Monster BM-619 with Konad-Black, Manhattan-21G, China Glaze-Spring in my step, I Heart Makeup-Peppermint on thumb, ring finger
Misslyn-Come in one and all: 2 coats on index, pinky finger
I Heart Makeup-Peppermint: 2 coats + Born pretty store nail stickers on middle finger

+ top coat

Še enkrat hvala za branje in spremljanje mojega bloga Nail2Express. Kot zmeraj te povabim, da deliš manikiro z ostalimi lakoholičarkami na spodnjih povezavah in tako mogoče še povečaš #teamNail2Express. 
✴ V novem letu vam želim vse dobro na vaši poti, ki jo oblikujete same! ✴
post signature

Podobne vsebine

8 komentarji

 1. Woooow! Meni je zelo zelo všeč! Sploh tisti noht z lakci! Amaaazing :) ❤️

  OdgovoriIzbriši
 2. Čestitam za dve leti bloganja :) rada prebiram tvoje objave in imaš super ideje in lepe izdelke :) Ti želim še veliko idej :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Sympa ! (French word for "nice")
  Fresh and girly ! ;)

  OdgovoriIzbriši