3 DIY darila, ki bi jih bila vesela vsaka lakoholičarka

december 16, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Ker se bliža Božič in čas obdarovanja, sem tokrat za vas pripravila 3 ideje za darila, ki bi jih bila vesela vsaka lakoholičarka. Naredila sem jih sama, z malo domišljije in materiala. Razdelila sem jih glede na ceno in prepričana sem, da boste dobile kakšno idejo, kaj kupiti svoji najboljši prijateljici, mami, sestri ali svakinji, ki naravnost obožuje lake za nohte!


Darilo za 5€: lak za nohte z dodatkom
Verjamem, da imamo vse lakoholičarke (že) ogromno lakov, a sem prepričana, da je prostora še za kakšnega. Darilo sem si zamislila tako: en lak za nohte in še ena malenkost. Lahko so to kakšne nalepke za nohte, kristalčki (kot v mojem primeru) ali pa samo posvetilo z lepimi željami. Glede izbire laka pa vam polagam na srce, da izberete lak, ki je navdušil vas in tako podarite nekaj cenovno ugodnega ter preverjeno dobrega in kvalitetnega.
darilo za 5€

Darilo za 10€: skodelica in lak
V zimskem času se mi zdi zelo primerno za darilo izbrati skodelico za tople napitke. Moja ideja je takšna, da kupite skodelico in jo okrasite same, saj bo tako namenjena zares eni sami osebi, za katero ste pripravili darilo. Skodelico pa lahko napolnite z raznimi konfetki, umetnim snegom, gobicami in na vrh postavite še vaš najljubši lak. Za dodatno presenečenje, pa lahko lak "zakopljete" med dekoracijo. Prepričana sem, da bo lakoholičarka nad darilom prijetno presenečena.
darilo za 10€

Darilo za 20€: škatlica z izdelki za nohte
Če ste za darilo pripravljene odšteti več denarja (20€ in več) pa menim, da z ljubko, božično obarvano škatlico (ki jo lahko naredite same!) polno izdelkov za nohte ne morete zgrešiti. Predlagam, da izberete izdelke, ki so navdušili vas ter za katere veste, da delujejo in so dobri. Poskusite jih tudi barvno uskladiti in na pogled lepo skombinirati. Izbira izdelkov je sicer vaša, sama pa sem izbrala barvni lak in ujemajoči nadlak z bleščicami (za praznične manikire), izdelke za nego nohtov in rok (pilico, odstranjevalec laka za nohte, kremo za roke, podlak), izdelke za poslikavo nohtov (nalepke, kristalčke, nail art trakec) in še bi lahko dodajala...
darilo za 20€

Kot ste verjetno opazile, sem v darila "zavila" samo lake znamke Essie. Iz dveh razlogov: ker sem enostavno navdušena nad njimi, saj so zares odlični in ker imajo DM poslovalnice po Sloveniji 19.12.2015 akcijo 1+1 gratis. Tako lahko izberete lak za svojo obdarovanko in še zase! ;)
DM bonbonček 1+1 gratis

Če na hitro povzamem... Zmeraj je lepo prejeti darilo, pri katerem se že na prvi pogled opazi, da se je oseba, ki nam ga je podarila zares potrudila. Še boljše pa je, da so izdelki uporabni, zaželeni, (preverjeno) kvalitetni in unikatni. Upam, da ste dobile kakšno idejo kaj podariti letos za božič (ali katerikoli drugi praznik) osebi, ki enostavno obožuje lake za nohte. Pa veselo nakupovanje in ustvarjanje vam želim.

Če misliš, da bi še kdo potreboval idejo za darila, lahko to objavo deliš na spodnjih povezavah. 
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji

  1. Aw, this is a fantastic gift box. Both essie polishes are perfect for this period of time.

    OdgovoriIzbriši