Trik: Kako ugotoviti kakšno prekrivnost ima lak za nohte

november 28, 2015

Živijo dekleta! 
Danes imam za vas posebno vrsto objave. Z vami želim deliti TRIK, ki ga sama uporabljam pri nakupih lakov za nohte in sicer kako ugotoviti kakšno prekrivnost ima lak za nohte. Vem, da nekatere ne marate lakirati laka na nohte več kot dvakrat, zato je ta trik kot nalašč za vas, ki se izogibate preveč prosojnim lakom za nohte.
Najprej pogledaš zaprto stekleničko in preveriš ali lahko že tako oceniš kako prekriven oz. prosojen je lak. Kot lahko na fotografiji spodaj vidite, se prvi Essie lak v ležečem položaju že takoj prepozna, da je precej prosojen. Če pa to ni mogoče takoj videti pa na hitro odpremo lak in...


iz stekleničke potegnemo čopič. Pri tem bodi zelo previdna in dvigni čopič navpično. Nikakor ne "odstranjuj" odvečnega laka ob vrat stekleničke, saj tak lak potem izgleda kot uporabljen in vsaj jaz takšnega z zasušenim lakom na vratu stekleničke nikoli ne kupim!
Trik je v tem, da bolj dlačice čopiča "kukajo" skozi tekočino, bolj je lak prosojen. Za občutek kako to izgleda, si lahko ogledate na spodnjih treh fotografijah, na katerih so trije Essie laki, ki si sledijo od najbolj prosojnega do najbolj prekrivnega

Essie-Mademoiselle (lak za nohte)
Essie-Fiji (lak za nohte)
Essie-Lovie Dovie (lak za nohte)


Kako izgledajo prej omenjeni Essie laki na nohtih vidite na spodnji fotografiji. Vsak lak sem nanesla v samo enem sloju. Sledijo si od najmanj prekrivnega na prstancu, do najbolj prekrivnega na kazalcu.

laki Essie na nohtih

Upam, da vam bo ta trik, ki ga tudi sama večino časa uporabljam, pomagal pri naslednjem nakupu polno prekrivnega laka za nohte! Če te je trik navdušil in si prepričana, da ga mora prebrati še katera lakoholičarka, potem deli objavo na spodnjih povezavah. 

Podobne vsebine

2 komentarji