Skittlette manikira v mint in srebrni kombinaciji

november 30, 2015

Živijo lepotičke!
Tokrat imam za vas skittlette manikiro z mint in srebrnimi odtenki. Začela sem jo z nanosom I heart Makeup laka v odtenku Peppermint na palec in sredinec v dveh slojih. Nadaljevala sem na prstanec, ki sem ga nalakirala s srebrnim, kovinskim lakom znamke Sally Hansen v odtenku Celeb City. Kazalec in mezinec pa sem najprej nalakirala z belim Essence lakom v odtenku Wild White Ways, čez pa sem odtisnila vzorček iz šablone Born pretty store BP-L003. Uporabila sem obrnjeno tehniko štempljanja. Najprej sem vzorček odtisnila s črnim Konad lakom za štempljanje, nato pa sem ga na štampiljki obarvala še z I heart Makeup in Sally Hansen lakoma. Ko se je lak na štampiljki posušil, sem vzorček z močnim pritiskom prenesla na noht. Celotno manikiro sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.


 I heart Makeup-Peppermint: 2 coats on thumb, middle finger
Essence-Wild white ways: 2 coats + reverse stamping with BP-L003, Konad-Black, I heart Makeup-Peppermint, Sally Hansen-Celeb City on index, pinky finger
Sally Hansen-Celeb City: 2 coats on ring finger

+ top coat

Če se ti zdi manikira zanimiva in si prepričana, da jo mora videti še katera lakoholičarka, potem jo lahko deliš na spodnjih povezavah.
post signature

Podobne vsebine

5 komentarji