Roza-srebrna skittlette manikira

november 08, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Danes imam za vas kombinacijo sivih in nežnih roza odtenkov. Manikiro sem začela s pastelnim bolj prosojnim, roza Barry M lakom. Nalakirala sem ga na palec in kazalec v treh slojih. Nadaljevala sem na mezinec, ki sem ga nalakirala s srebrnim bleščičastim lakom znamke Claire's. Sredinec in prstanec pa sem najprej nalakirala z belim Essence lakom, čez pa sem naštempljala vzorček iz Bundle Monster šablone BM-320. Najprej sem vzorček odtisnila s črnim Konad lakom za štempljanje, nato pa sem ga še na štampiljki obarvala s sivimi laki znamk OPI, L'oreal in Essence. Ko se je lak na štampiljki posušil, sem vzorčke z močnim pritiskom prenesla na nohte. Uporabila sem torej obrnjeno tehniko štempljanja. Manikiro sem končala s hitro sušečim nadlakom.


 Barry M-Strawberry ice cream: 3 coats on thumb, index finger
Essence-Wild white ways: 2 coats + reverse stamping with Bundle Monster BM-320, Konad-Black, OPI-I want to be a-lone star, Essence-Got a secret, L'oreal-Metropolitan on middle, ring finger
Claire's-Silver: 2 coats on pinky finger

+ top coat

vzorček od blizu

Če se ti zdi manikira zanimiva in si prepričana, da bi jo morala videti še katera tvoja prijateljica, potem klikni spodnje ikonice in deli z ostalimi.
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji