Predogled: Essence-Winter Wonderful

november 23, 2015

Pozdravljene Essence navdušenke!
Danes imam za vas predogled nove omejene trend kolekcije znamke Essence imenovane Winter Wonderful. V kolekciji se bodo prepletali ledeni zimski odtenki in topli nude toni.


Zraven izdelkov za nohte bodo v kolekciji Winter Wonderful na voljo tudi:
- senčilo za oči v paleti v petih odtenkih
- dvojni čopič za senčilo
- svinčnika za oči v beli in roza barvi
- brezbarvni balzam za ustnice
- olje za ustnice z dotikom roza barve
- rdečilo za lica
- osvetljevalec
- puhaste gumice za lase z umetnim krznom
- blazinice za segrevanje z ljubkim motivomNa voljo bodo štirje barvni laki za nohte z efekti. Essence ekipa jih je opisala tako: "Kul plast! Štiri barve, štirje efekti. Bel odtenek z “zamrznjenim” efektom, srednje mat moder, ledeno siv in roza s “kristalnim” zaključkom spremenijo nohte v pravo umetnino."
01 The frosted

02 The semi matte

03 The iced

04 The crystallized

Zraven barvnih lakov za nohte pa bo kolekcijo Winter Wonderland sestavljal tudi nadlak. Pri Essence so ga opisali tako: "Ledeni premaz. Nad lak z bleščicami ustvari razburljiv leden stil na nohtih. Preprosto nanesi preko barvnega laka za nohte in dobila boš sijoč, zamrznjen look, ki spominja na ledeno ploskev."
01 A Winter's tale

Da pa bodo naše roke negovane, pa bo poskrbel še balzam za roke, ki so ga pri Essence opisali tako: "Nega za mrzle dni! Roke pozimi potrebujejo veliko nege. Balzam za roke jim nudi vlago, da so mehke – tudi ko so temperature zelo nizke."
01 You melt my heart

Omejena trend kolekcija Winter Wonderland bo v drogerijah DM, drogeriji E.Leclerc Ljubljana in Maribor, drogeriji Ilirija Ljubljana ter nekaterih ostalih prodajnih mestih na voljo od sredine decembra 2015 do januarja 2016.

Predogled lahko deliš tudi z ostalimi, da bomo prav vse obveščene o novostih znamke Essence.
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji