Predogled: Essence-Love Joy Care

november 11, 2015

Živijo Essence lepotičke!
Znamka Essence bo v začetku zime na drogerijske poličke postavila omejeno trend kolekcijo imenovano LOVE JOY CARE. Kolekcija bo postregla z izdelki za wellness zabavo. Osredotočila se bo na nego za mrzle zimske dni.


V kolekciji LOVE JOY CARE bodo zraven negovalnih izdelkov za nohte na voljo še:
- olje za ustnice s kančkom barve v dveh odtenkih
- negovalni balzam za ustnice z vonjem vanilije
- maska za spanje z ljubkim dizajnom
- hladilne gel blazinice za, ki bodo osvežile in sprostile utrujene oči
V tej kolekciji bo na voljo veliko izdelkov za nohte. Laki Colour & Care Strenghtening bodo poskrbeli, da bodo naši nohti močni. O njih so pri Essence zapisali tole: "Naravne sestavine krepijo in zaščitijo nohte pred vsakodnevnim stresom. Svetle barve ustvarijo veselo vzdušje medtem ko ima kremna tekstura visoko prekrivanje in dolgo obstojen zaključek."


01 I care for you

02 Happy nails

03 Lean on me

04 You made my day

V kolekciji bo tudi negovalni lak za nohte All In One z vitaminom E. Essence ekipa o njem pravi tako: "Lak za nohte all in one nail care z vitaminom E je zelo vsestranski izdelek za tvoje nohte. Lahko ga uporabiš kot polnilec brazd, pod lak, nad lak s sijajem ali kot osvežilec barve! Hkrati pa nohte tudi zaščiti in okrepi." 
01 Time for you

Naslednja zadeva za nego je olje za nohte in obnohtno kožico, ki ga Essence ekipa predstavlja kot: "Mehkoba! Bogato olje zaščiti in okrepi celoten noht z vitaminom E, oljem avokada in soje. Čopič omogoča natančen nanos in olje se super hitro vpije."

01 Dare to care

Brez pilice za nohte skorajda ne gre. V kolekciji bo na voljo ljubko oblikovana dvostranska pilica za nohte. O njej so pri Essence zapisali tole: "File it. Z dvo stransko pilico – ena za krajšanje in druga za oblikovanje – je oblikovanje nohtov zelo enostavno. Tako so takoj urejeni. Pilico lahko razdeliš na dva dela in jo tako deliš s svojo prijateljico!"

01 Sharing is caring

Prav tako bodo v kolekciji LOVE JOY CARE na voljo tudi blazinice za odstranjevanje laka za nohte. Pri Essence pravijo da: "S temi navlaženimi blazinicami hitro in enostavno odstraniš lak za nohte. Vsaka blazinica vsebuje negovalen vitamin E, ne vsebuje acetone ter prijetno diši po marelici."
01 Good in the mood

Še zadnji izdelek, ki je prav tako namenjen nohtom, pa bo intenzivno maslo za nego rok. Ekipa Essence je izdelek opisala tako: "Svilnato mehka tekstura roke navlaži, jih naredi čudovito mehke in zagotavlja napeto obnohtno kožico. Bogata krema se hitro vpije, ima prijeten vonj in na rokah ne pušča mastnega filma."
01 Have a piece of care

Omejena trend kolekcija LOVE JOY CARE bo v trgovinah na voljo od sredine decembra 2015 do sredine januarja 2016.

Če ti je kolekcija všeč jo lahko deliš z ostalna spodnjih povezavah. 
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji