Predogled: Catrice-Rough Luxury

november 17, 2015

Pozdravljene Catrice lepotičke!
Znamka Catrice se predstavlja z novo omejeno kolekcijo imenovano Rough Luxury. Opisujejo jo kot led in ogenj, saj se abstraktne formacije ledene pokrajine srečajo z mehko in toplo ženstvenostjo.

 V kolekciji ROUGH LUXURY bodo zraven lakov za nohte na voljo še:
- mehko stisnjeno senčilo za oči v dveh paletkah s po tremi ujemajočimi toni
- šminki Luminous Lips v nude in oxblood odtenku
- olje za ustnice z vonjem vanilije
- rdečilo za lica z edinstvenim odtisom
Kolekcija zajema štiri barvne lake za nohte. O njih je Catrice ekipa zapisala tako: "Barvni kontrasti. Nude-rosé, oxblood, ledeno siva in antracitna pozdravljajo zimsko obdobje in so idealno ujamejo z novimi kolekcijami oblikovalcev. Več plastne barve – z ali brez bleščic – visoko prekrivanje in briljanten sijaj so prednosti štirih lakov za nohte, ki bodo preprosto must izdelki zadnjega dela tega leta."

01 Natural Nude

02 Rustic Red

03 Call Of The Wild

04 Arctic Shadows

Zraven barvnih lakov za nohte pa bo v kolekciji ROUGH LUXURY na voljo še zamrznjen nadlak. Pri Catrice so ga opisali tako: "Kristalizirano. Zamrznjen mat nad lak omogoča čudovit, leden dizajn na nohtih. Nanešen preko barvnega laka za nohte ima mat efekt in za sabo pusti prefinjen, srebrn sijaj. Stopite svjoje srce!"
01 Frozen Flows

Omejena kolekcija Rough Luxury bo v drogerijah DM, drogerijah E.Leclerc Ljubljana in Maribor, spletni trgovini Click2Chic na voljo od sredine decembra do sredine januarja.

Če se ti zdi prihajajoča Catrice kolekcija zanimiva, jo deli na spodnjih povezavah, da bodo o njej obveščene še ostale lepotičke!
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji