Ocena: Born pretty store - Green peel off liquid tape

november 02, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Danes imam za vas še eno oceno izdelka iz trgovinice Born Pretty Store. Ekipa je na svoje "poličke" postavila nov tako imenovan peel off produkt z imenom Green peel off liquid tape. Ker me prejšnji peel off izdelek ni ravno navdušil (oceno najdeš tukaj), sem se odločila, da preverim kako se bo obnesel tale. Pa ga pobliže poglejmo...

Born pretty store - Green peel off liquid tape

Steklenička izgleda zanimivo. Je ploščata, oblike kvadra. Vsebuje 10 ml tekočine, ki je svetlo zeleno modre barve. Pokrovček je plastičen, črne barve. Na steklenem delu je napis s kitajskimi črkami, ki sicer ne vem kaj pomeni. :) Čopič je ploščat in spodaj rezan ravno. Z njim lahko lepo nanesemo izdelek. Vonj je nekoliko sladkast.
Tekočina za razliko od White peel off liquid tape izdelka, ki sem ga testirala pred nekaj časa, vsebuje lateks. To je eden od razlogov, da je Green peel off liquid tape veliko boljši od slednjega.
Born pretty store - Green peel off liquid tape (čopič)

Born pretty store Green peel off liquid tape sem nanesla na obnohtno kožico. Tekočina se posuši hitro. Veliko prej kot ostali izdelki te vrste, ki jih imam doma. Popolnoma se je nanos posušil po treh minutah. Posušena barva je nekoliko zbledela, a je še zmeraj ostala zeleno modra.
Born pretty store - Green peel off liquid tape (sušenje)

Po nanosu laka na nohte z gobico sem se lotila odstranjevanja. Tudi pri odstranjevanju se je Green peel off liquid tape odlično izkazal. Pri odstranitvi sem si pomagala s pinceto. Nanos se je odstranil v eni potezi. Nad tem sem bila seveda pozitivno presenečena in navdušena. 
Born pretty store - Green peel off liquid tape (odstranitev)

Kako je moja obnohtna kožica izgledala po odstranitvi Green peel off liquid tape-a lahko vidite na spodnji fotografiji. Še ena stvar, ki sem jo opazila je ta, da je izdelek s seboj odstranil tudi malenkost popackan lak okrog obnohtne kožice, ki je bil posledica nenatančnega nanosa prvega sloja rjavega laka. 
po odstranitvi

Če povzamem...nad Born pretty store Green peel off liquid tape sem pozitivno presenečena. Izdelek je absolutno zmagovalec med mojimi peel off izdelki, ki jih imam doma. Z veseljem, ga pridno uporabljam ob manikirah kjer je čiščenja ogromno, saj mi le to olajša. 
Najdete ga v njihovi spletni trgovini tukaj. Zraven "green" sta na voljo še dve barvi. Ob zaključku nakupa pa ne pozabite pripisati moje kode AGZW10 za 10% popust. 
* Izdelek sem dobila v test. 

Green peel off liquid tape je vsekakor vreden, da ga vidi še katera druga lakoholičarka, saj nam bo pomagal pri nadležnem čiščenju, zato ga deli na spodnjih povezavah.
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

  1. 3 minute se mi zdi kar dosti. Moji se vsi posušijo v manj kot minuti. Preden sem jaz naokrog je že suho! :) Svetujem da preizkusiš še kaj drugega, verjamem pa da je tale cenovno dostopen! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ja mogoče se mi je to zdelo hitro, ker so vsi ostali moji tako počasni. :) Sicer je to 3 min da se čisto vse posuši do konca, lahko sicer delaš že prej kak nail art. Vsekakor pa bom preizkusila še kakšen peel off izdelek. ;)

      Izbriši