Ocena: Born pretty store BP-73 šablona z vzorčki + manikira

november 20, 2015

Živijo lakoholičarke!
Še zadnji izdelek, ki sem ga nazadnje prejela v paketku iz trgovinice Born pretty store je šablona z vzorčki BP-73. Danes imam za vas oceno in manikiro z enim izmed vzorčkov.


Šablona z vzorčki BP-73 je okrogle oblike. Kovinski, ostri robovi so zavarovani s spodnjim oblečenim delom na katerem je napis Born Pretty. Tematika šablone so rože, večinoma vrtnice. Na šabloni so štirje vzorčki za čez cel noht, ki v širino merijo 1,5 cm in v dolžino od 1,8 do 2,2 cm. Ostali štirje vzorčki so manjši.
šablona z vzorčki BP-73

Z odtisi vzorčkov nisem imela težav. Vgravirani so dovolj globoko, da se odtisnejo v celoti. Moram priznati, da so čisto vsi naravnost prekrasni. Zraven tega pa so primerni za obrnjeno štempljanje, ki mi je izredno pri srcu zadnje čase.
swatch šablone BP-73

Manikira v kateri sem uporabila vzorček iz šablone BP-73 je obarvana vinsko rdeče. Začela sem jo z nanosom Essie laka v odtenku Toggle To The Top na palec, prstanec in mezinec. Kazalec in sredinec pa sem najprej nalakirala z belim Essence lakom v odtenku Wild White Ways. Čez sem naštempljala vzorček iz šablone BP-73. Uporabila sem obrnjeno tehniko štempljanja. Najprej sem vzorček odtisnila s črnim Konad lakom za štempljanje, nato pa sem ga na štampiljki obarvala z Maybelline lakom v odtenku Volcanic Red. Ko se je lak na štampiljki posušil, sem vzorček z močnim pritiskom prenesla na belo obarvana nohta. Celotno manikiro sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.
 Essence-Wild White Ways: 2 coats + reverse stamping with BP-73, Konad-Black, Maybelline-Volcanic Red on index, middle finger
Essie-Toggle To The Top: 2 coats on ring, pinky finger

+ top coatŠablono z vzorčki BP-73 lahko najdete tukaj. Če boste nakupovale na Born Pretty store potem ne pozabite uporabiti moje kode AGZW10 s katero boste dobile 10% popust na celoten nakup. 
* Izdelek sem dobila v test.

Če ti je manikira všeč potem ne pozabi klikniti na spodnje povezave, kjer lahko objavo deliš z ostalimi na socialnih omrežjih. 
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji

 1. Tole šablono imam tudi jaz in je res prekrasna. Manikira pa čudovita, kot vedno. Mogoče ti ukradem idejo. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Hej, redno te spremljam in občudujem tvoje stvaritve (res obvladaš stamping, ane :), pa ful maš luštne ideje), sam tale je pa reees tolk extra lepa kreacija da sem se mogla oglasit. Tolk lepa, da sem tud sama mela neki podobnega skor en teden na nohtih. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pozdravljena purple_rain.
   Zelo me veseli, da si se oglasila. Hvala ti za te besede in zares sem počaščena, da imam tako čudovito in iskreno redno bralko. Še bolj pa me veseli, da sem lahko nekomu inspiracija in da moje manikire tudi poustvari.
   Najlepša hvala še enkrat!

   Izbriši