Ocena: Born pretty store BP-56 šablona z vzorčki + manikira

november 12, 2015

Živijo lakoholičarke!
Danes imam za vas še eno oceno. Tokrat šablone z vzorčki BP-56 iz trgovinice Born Pretty Store.


Šablona je okrogle oblike. Spodaj ima zaščitno plast, ki varuje pred ostrimi robovi. Na šabloni BP-56 so štirje vzorčki. Od tega je en zelo velik (neskončni) vzorec, dva sta manjša in en večji. Vzorčki so po šabloni lepo razporejeni. Tematika so rože a so oblikovane tako, da so primerne za manikire čez vse leto. 
šablona z vzorčki BP-56

Z odtisi nisem imela nobenih težav. Vzorčki so lepo, dovolj globoko vgravirani. Odtisnejo se lepo, v celoti. Najbolj sta me navdušila oba velika vzorčka, ki sem ju že uporabila pri manikirah.
swatch šablone BP-56

Z enim od vzorčkov sem ustvarila tudi današnjo manikiro. Začela sem z mlečno belim Essence lakom v odtenku Frosted Champaign. Lak je izšel v omejeni trend kolekciji imenovani Crystalliced. Nato sem nalakirala še bleščičast nadlak znamke Claire's. Čez pa sem odtisnila vzorček iz šablone BP-56 s Konad lakom za štempljanje v odtenku Light Bronze. Celotno manikiro sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nadlakom. 
 Essence-Frosted Champaign: 2 coats 
+ Claire's chip resistant nail polish: 1 coat
+ BP-56 with Konad-Light Bronze

+ top coatŠablono z vzorčki BP-56 najdete tukaj. Če se boste odločile za nakup v trgovini Born Pretty store pa ne pozabite uporabiti moje kode AGZW10 s katero boste dobila 10% popust na celoten nakup.
*Izdelek sem dobila v test.

Če vam je šablona BP-56 všeč ali pa ste navdušene nad mojo manikiro, potem lahko to objavo delite z ostalimi lakoholičarkami na povezavah spodaj. 
post signature

Podobne vsebine

8 komentarji