Ocena: AVON-Titanium (Molten Metal) lak za nohte

november 16, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Znamka AVON je pred kratkim v svoje kataloge naselila kolekcijo imenovano Molten Metal. Gre za svetleče bleščičaste kovinske odtenke. Sama imam lak v odtenku TITANIUM, ki sem ga testirala in vam ga danes predstavljam.


Steklenička je standardne AVON oblike. Ploščata, velika s črnim pokrovčkom. Vsebuje 10 ml laka. Čopič je prav tako standarden. Dolg, ploščat in spodaj rezan ravno. Z njim je nanos enostaven, saj se bleščice lepo razporedijo po nohtih. 
Avon-Titanium (čopič)
Lak sestavljajo rjavkastosrebrne drobne bleščice. Gre za kovinski, bleščičast videz. Posuši se hitro in v rahlo hrapavo površino prav zaradi ogromno drobnih bleščic. Lak ima odlično prekrivnost. Polno prekriven je v dveh slojih.
Nohti nalakirani z lakom Titanium se izredno svetlikajo. Na nohtih je lepo viden močan srebrn sijaj. Lak je po mojem mnenju kot nalašč za zimske praznične manikire.
Avon-Titanium (swatch 2 sloja)
Avon-Titanium (od blizu)

Lake iz kolekcije Molten Metal lahko najdete v AVON katalogu. Če govorim za izključno odtenek Titanium, ki sem ga preizkusila, lahko povem, da je lak odličen. Primeren je za čas, ki prihaja in je vsekakor vreden nakupa.
*Izdelek sem dobila v test.

Če želiš lahko objavo deliš tudi z ostalimi na spodnjih povezavah.
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji