Ocena: Alessandro - TAKE OFF nail polish remover gel

november 06, 2015


Živijo lepotičke!
Na konferenci lepotnih blogerk sem v vrečici Alessandro dobila tudi ta gel po imenu TAKE OFF nail polish remover gel. Sprva sem mislila, da je primeren samo za gel nohtke, a sem ob stricu Google-u ugotovila, da sem se krepko motila.


Alessandro TAKE OFF nail polish remover gel je izdelek, ki ga je Alessandro ekipa opisala tako : "Poslovite se od frustracij pri odstranjevanju laka za nohte in nadležnimi ostanki laka, ki ostanejo na vaših nohtih. Z našim novim odstranjevalcem TAKE OFF Nail polish remover gel, bo odstranjevanje nenadoma postalo zelo preprosto in hitrejše kot kdajkoli prej."
Skratka gre za odstranjevalec laka za nohte v gelu. Deluje tako, da ga iztisnemo iz tubice in s pomočjo aplikatorja razporedimo po nohtu. Počakamo 1 minuto in odstranimo.
Alessandro TAKE OFF nail polish remover gel (aplikator)

Gel je roza rdeče barve. Nekako me spominja na jagode. Diši zelo lepo. Njegova tekstura je malenkost groba, podobna teksturam pilinga za telo. Bela tubica vsebuje 8 ml gela. 
Razporeditev s pomočjo aplikatorja.

Ob prvem testiranju izdelka, sem upoštevala navodila, a moram priznati, da mi ni uspelo odstraniti laka po enominutnem delovanju gela. Zato sem se odločila, da izdelek pustim delovati več časa. 
Po navadi za odstranjevanje bleščičastih lakov uporabljam metodo z alu folijo. Zato sem na kazalec in prstanec nanesla Alessandro TAKE OFF nail polish remover gel, sredinec pa sem zavila v vatico pomočeno v odstranjevalec laka za nohte in nato v alu folijo. Oboje sem pustila delovati 3 minute
Gel na nohtih.

Po treh minutah sem odstranila gel na kazalcu in prstancu tako, da sem ga potegnila z nohta s pomočjo vatice. Na obeh nohtih je ostalo še nekaj bleščic. Medtem ko je metoda z alu folijo delovala že po enem poskusu. Na sredincu ni ostalo sledi o laku. 
Odtranitev.
Ponovno sem na kazalec in prstanec nanesla plast Alessandro TAKE OFF nail polish remover gela in pustila delovati 3 minute
Nanos Alessandro TAKE OFF nail polish remover gela drugič.

Po drugem poskusu mi je uspelo odstraniti vse preostale bleščice. Nohti so bili za razliko od sredinca prijetno navlaženi kar je velik plus glede na to da gre za odstranjevalec laka. 
Odstranitev po drugem nanosu.
Alessandro TAKE OFF nail polish remover gel je izdelek, ki ga bom zagotovo še kdaj uporabila. A navdušil me ni. Zares sem upala, da bo bleščičast lak odstranil brez težav v enem poskusu, a temu ni bilo tako. Bleščičasti laki potrebujejo vsaj dva nanosa gela, medtem ko lahko navadne lake odstranimo z enim nanosom. Ne bom rekla, da izdelek ne deluje, a je metoda z alu folijo pri bleščičastih lakih bolj učinkovita. Izdelek najdete na e-kozmetika.si tukaj

* Izdelek sem dobila v test. 

Če ti je izdelek všeč in misliš, da bi zanimal še kakšno prijateljico? Potem klikni na spodnje povezave in deli z ostalimi. 
post signature

Podobne vsebine

8 komentarji

 1. I didn't knew that something like this exists. Very ingenious.
  Have a great day and weekend!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Of course it exists. :) Have a great weekend you too. ;)

   Izbriši
 2. Uf sem čakala dolgo na kakšno objavo od "naših punc"
  Jaz sem ga sprobala v sredo prvič pa ne vem, me ni tako prepričal...ni slab, ampak sem ga porabila skoraj pol za odstranitev laka. To pride pa potem že kar drago ane?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Se strinjam, ni slab a poznamo kar nekaj alternativ. :)

   Izbriši
 3. Meni je za navaden lak bil kr kul, pri bleščicah sem se orng namučla, ampka je zanimiva zadeva drgače, sploh ker je v gelu in opazla sem da mi predel okrog nohta ni kj izsušilo, kot kak aceton.Ampak bleščice tut pr men najbl funkcionirajo z folijo:).

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja res je, ne pusti nobenega suhega občutka. :) Pri bleščičastih je meni delovalo v dveh poskusih. :)

   Izbriši
 4. Jaz ga še nisem sprobala, mi je pa sam koncept zelo zanimiv. Če bi odlično deloval pri bleščicah bi bil res pravo odkritje :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja res je. Saj deluje ampak je potrebnih več nanosov :)

   Izbriši