Modrozelena manikira z Essie Trophy Wife

november 14, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Tokrat imam za vas modrozeleno manikiro. Glavno vlogo sem tokrat "zaupala" laku Essie v odtenku Trophy Wife. Z njim sem nalakirala palec, prstanec in mezinec v dveh slojih. Ta lak mi je zares pri srcu pa čeprav ima frosty zaključek, ki pa ni ravno moj najljubši.
Kazalec in sredinec sem najprej nalakirala z belim OPI lakom v odtenku My Boyfriend Scales Walls. Čez pa sem odtisnila vzorček iz šablone Konad m100, s katere sem pobrisala prah, saj je že zares dolgo nisem uporabljala. Izbrala sem obrnjeno tehniko štempljanja. Najprej sem vzorček odtisnila s črnim Konad lakom za štempljanje, nato pa sem ga na štampiljki obarvala še s prej omenjenim Essie modrozelenim lakom. Ko se je vzorček na štampiljki posušil, sem ga z močnim pritiskom prenesla na belo obarvana nohta. Za piko na i sem na palec, prstanec in mezinec še dodala droben, črn kristalček. Celotno manikiro sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.

 Essie-Trophy Wife: 2 coats + black rhinestone on thumb, ring, pinky finger
OPI-My Boyfriend Scales Walls: 2 coats + reverse stamping with Konad m100, Konad-Black, Essie-Trophy Wife on index, middle finger

+ top coat

Če ti je manikira všeč, jo deli z ostalimi lakoholičarkami na spodnjih povezavah.
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji