Modra skittlette manikira z vzorčkom Born pretty store BP-56

november 22, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Danes imam za vas skittlette manikiro v modrih odtenkih. Začela sem z nanosom Essie laka v odtenku Mezmerised na palec, kazalec in mezinec. Sredinec in prstanec pa sem najprej nalakirala z belim Essence lakom Wild White Ways. Čez sredinec sem nalakirala še Gabrini nadlak 119 z modrimi bleščicami. Na prstanec pa sem odtisnila vzorček iz šablone Born pretty store BP-56 s Konad črnim lakom za štempljanje. Uporabila sem obrnjeno tehniko štempljanja. Vzorček na štampiljki sem obarvala z modrim Sally Hansen lakom v odtenku Pacific Blue.
Naj povem, da je to bil must have lak znamke Sally Hansen, a so mu pred nekaj časa spremenili formulo in sedaj ni za drugo kot za kak tak primer popestritve manikire. Lak me je zares razočaral, saj je preveč voden, neprekriven in vsebuje svetlo moder šimer. Kupila sem ga v upanju, da dobim še tistega s staro formulo a žal temu ni bilo tako. Mislila sem, da ga ne bom nikoli uporabila, a ko sem "sestavljala" to manikiro, sem ugotovila, da zelo lepo paše zraven Essie Mezmerised odtenka.
Ko se je moder lak na štampiljki posušil, sem vzorček z močnim pritiskom prenesla na prstanec. Ker še zmeraj nisem bila zadovoljna z izgledom, sem dodala vzorčku še svetlo moder kristalček. Celotno manikiro sem na koncu prelakirala s hitro sušečim nadlakom.


Essie-Mezmerised: 2 coats on thumb, index, pinky finger
Essence-Wild White Ways: 2 coats + Gabrini-119 (Confetti): 1 coat on middle finger
Essence-Wild White Ways: 2 coats + reverse stamping with Born pretty store BP-56, Konad-Black, Sally Hansen-Pacific Blue + blue rhinestone on ring finger

+ top coat

Če se ti manikira zdi zanimiva in si prepričana, da bi jo morala videti še katera lakoholičarka, potem stisni spodnje povezave in deli z ostalimi.
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji