Vijolična manikira z lakom Chanel Taboo

oktober 15, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Danes imam za vas vijolično manikiro z lakom znamke Chanel. Odtenek Taboo je eden izmed najpopularnejših lakov te znamke. Odtenek je zares prekrasen in moram priznati, da ga (pre)redko nosim. Tokrat pa sem ga skombinirala v tako imenovano skittlette manikiro.


Lak Chanel sem nalakirala na kazalec in mezinec v dveh slojih. Palec, sredinec in prstanec pa sem nalakirala z belim Essence lakom v odtenku Lily Bloom, ki je izšel v TE kolekciji imenovani Floral Grunge, prav tako v dveh slojih. Ob obnohtni kožici na prstancu sem nanesla še tri kristalčke s pomočjo svinčnika z voskom. Kristalčki različnih velikosti združeni v kolescu so iz trgovinice Born Pretty store. Čez palec in sredinec pa sem naštempljala še vzorček iz šablone Dana4 s Chanel Taboo lakom, ki je odličen za štempljanje čez svetle baze. Celotno manikiro sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.


Essence-Lily Bloom: 2 coats + stamping plate Dana4 with Chanel-Taboo on thumb, middle finger
Chanel-Taboo: 2 coats on index, pinky finger
Essence-Lily Bloom: 2 coats + Born pretty store rhinestones on ring finger

+ top coat

Če ti je manikira všeč, se ti zdi zanimiva in si prepričana, da jo mora videti še katera prijateljica, potem klikni na spodnje ikonice za socialna omrežja in jo deli.
 post signature

Podobne vsebine

8 komentarji